понеділок, 13 липня 2009 12:09

На Яценюка працює політтехнолог Обами?

На Яценюка працює політтехнолог Обами?

В очікуванні виборів кандидати в президенти почали обзаводитися "імпортними" політтехнологами.

Причому в медіапросторі почалася "боротьба" за кращих з них. Так, стало відомо, що на Арсенія Яценюка почав працювати головний стратег виборчої кампанії Обами, а нині старший держрадник президента Америки Девід Аксельрод, якого називають "батьком" перемоги Обами. Інформація давалася з натяком, що США нібито зробили ставку на Яценюка. А остаточне рішення приймуть під час візиту віце-президента США Джозефа Байдена до України (у 20-х числах липня), пише Сегодня.

Прес-секретар Арсенія Яценюка Андрій Жігулін не підтвердив, але і не спростував ці дані. А ось оточення Тимошенко (головного конкурента Яценюка в боротьбі за почесне друге місце в першому турі виборів і за прихильність Заходу) опублікування фактів про зв"язки Аксельрода і Арсенія обурило.

"Та Аксельрод в штабі Яценюка жодного разу не був. Просто коли спливло, що Яценюк працює з російськими політтехнологами Тимофієм Сергійцевим, Дмитром Куликовим і Іскандером Валітовим (про це говорить весь наш політ-інтернет), які в 2004 році працювали в штабі Януковича, штаб Яценюка запустив "утку" про Аксельрода. Адже ці росіяни прославилися рекламою про "Україну трьох сортів" — де Ющенко у вигляді ковбоя скакав по карті України. Західному електорату Яценюка це не припало б до смаку", — сказав політтехнолог Тарас Березовець, якого в ЗМІ пов"язують з Тимошенко.

Найзабавніше, що один з політтехнологів леді Ю. вчора запевняв, правда, анонімно, що Аксельрод працює на Тимошенко. "Минулого тижня прем"єр зустрічалася з ним в Україні. Він консультуватиме її. У агітації задіюють інтернет — соцмережі, SMS-голосування, збір грошей по SMS", — стверджує джерело видання.

Форпост
Зараз ви читаєте новину «На Яценюка працює політтехнолог Обами?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути