вівторок, 09 червня 2009 14:49

Червоненку приємно їздити верхи на Україні

Червоненку приємно їздити верхи на Україні

Луганська обласна організація ВО "Свобода" вимагає від Генеральної прокуратури надати правову оцінку діям першого заступника голови КМДА Євгена Червоненка, який назвав свою улюблену кобилу Україною.

Як повідомили в Свободі, 7 червня 2009 року у програмі "Козирне життя" на телеканалі ICTV Червоненко повідомив, що його улюблену кобилу звати Україна. Також, повідомляє Свобода, він зазначив, що йому дуже приємно запрягати Україну і їздити на ній верхи.

"На нашу думку, подібні витівки в країні, де українці становлять близько 80% населення, є неприпустимими і можуть бути кваліфіковані як тяжка образа національних почуттів десятків мільйонів людей. Також подібними діями Євген Червоненко розпалює антисемітські настрої в суспільстві", - йдеться в повідомленні луганського осередку "Свободи".

ВО "Свобода" уже звернулася в Генеральну прокуратуру з проханням порушити проти Червоненка кримінальну справу за фактом розпалювання міжнаціональної ворожнечі.

Як повідомлялося, в 2008 році Вікторія Червоненко, дочка Євгена Червоненка, направила в Шевченківський райсуд Києва заяву про порушення кримінальної справи проти свого батька.

За матеріалами: proUA

Зараз ви читаєте новину «Червоненку приємно їздити верхи на Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути