четвер, 21 травня 2009 10:21

Князевич вийшов з "Нашої України"

Князевич вийшов з "Нашої України"

Народний депутат Руслан Князевич ("Наша Україна – Народна самооборона") учора оголосив про вихід з партії "Наша Україна" (НУ).

Приводом для такого рішення, за словами Князевича, стала торішня відставка В"ячеслава Кириленка з поста голови партії.

"Після того, як Кириленко позбувся посади голови партії, особисто я для себе втратив сенс перебування в цій політичній силі", – сказав він журналістам, пише Комерсант-Україна.

Слід зазначити, що Президент Віктор Ющенко змінив В"ячеслава Кириленка на посаді голови "Нашої України" ще півроку тому, в ході VI партійного з"їзду. Чому про складання партбилета було оголошено тільки зараз, Князевич пояснювати не став. Втім, варто нагадати, що ще в квітні він заявляв про намір вийти з НУ, щоправда, називав тоді інші підстави для цього рішення, пояснюючи його тим, що його та кількох інших членів партії "намагалися публічно розп"ясти, поливали брудом та обзивали останніми словами".

Голова ради "Нашої України" Віра Ульянченко минулої суботи повідомила про можливе повернення в партію депутатів, "які останнім часом діяли врозріз з партійною лінією".

"Ми чітко заявили, що готові до діалогу з кожним, хто захоче повернутися до активної роботи в партії, – сказала пані Ульянченко. – Думаю, скоро ми побачимо зміни в діях і поведінці народних депутатів, які прийшли у фракцію за партійною квотою".

Однак знайти депутатів, які бажають відновити зв"язку з партією, Комерсанту не вдалося. Зокрема, народний депутат Ольга Герасим"юк (НУНС), яка теж нещодавно вийшла з НУ, вчора заявила: "У мене були серйозні підстави вийти з "Нашої України", і я не розглядаю шляхів повернення".

Комерсант-Україна.
Зараз ви читаєте новину «Князевич вийшов з "Нашої України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути