четвер, 14 травня 2009 18:38

Лобода і Приходько боротимуться за перемогу на Євробаченні

Автор: фото: REUTERS/Denis Sinyakov
  Киянка Анастасія Приходько на Євробаченні виступатиме за Росію. На сцені ”Олімпійського” вона співатиме на тлі відео, в якому її поступово зістарюватимуть до 70-річного віку
Киянка Анастасія Приходько на Євробаченні виступатиме за Росію. На сцені ”Олімпійського” вона співатиме на тлі відео, в якому її поступово зістарюватимуть до 70-річного віку

Фінал 54-го конкурсу Євробачення відбудеться в ніч на неділю в Москві. На ньому виступлять 25 учасників. 20 із них відібрали під час півфіналів 12 та 14 травня. Автоматично до фіналу потрапили країни — засновниці конкурсу: Франція, Велика Британія, Німеччина та Іспанія. А також Росія — як господар цьогорічного конкурсу.

У середу ввечері російська учасниця, 22-річна киянка Анастасія Приходько, влаштувала в "Євродомі" біля Кремля вечірку.

— Усе відбулося з розмахом, — розповідає "ГПУ" по телефону з Москви продюсерка співачки 35-річна Олена Мозгова. — Їжі було валом! Шашлики, червона ікра, пиріжки, пельмені. На столах — самовари і бублики. Прийшла на вечірку наша Лобода, російська делегація її запросила. Хоча на українську вечірку Настю ніхто не покликав. Це не тому, що українці негостинні. Просто, мабуть, це пробіл у вихованні пані Лободи.

На вечірку до Приходько прийшла французька учасниця Патрісія Каас, 42 роки. 9 травня вона також побувала на українській вечірці, яку влаштувала 26-річна Світлана Лобода. Каас пообіцяла підтримати соціальну акцію Світлани, яка виступає проти насильства у сім"ї. Москвою Лобода ходить із синьо-жовтими прапорами та намальованими на тілі синцями. Француженка пообіцяла незабаром розфарбуватися так само. Патрісію називають однією з претенденток на перемогу. Українці пророкують місце в першій п"ятірці.

Мозгова запевняє, що конкурентів у Приходько немає:

Їжі було валом! Шашлики, червона ікра, пиріжки, пельмені

— Багато хто каже, що наступне Євробачення відбудеться у Санкт-Петербурзі. Настя хвилюється, як усі нормальні люди. Але вона боєць, може себе опанувати. У Росії її підтримують. У національному відборі за Настю проголосували 25 відсотків аудиторії російського Першого каналу. З такими показниками можна у президенти йти. Конкуренція цього року серйозна. Особливо — учасники з тих країн, які вийшли у фінал автоматично. Такого ще не було, щоб вони відправляли таких сильних виконавців. Але рівень першого півфіналу був невисоким. Я не зрозуміла, чому в фінал вийшла Португалія (група "Флор-де-ліс". — "ГПУ"). Вони схожі на самодіяльний колектив якогось сільського клубу. Мене вразила картинка — світло, відеодизайн, Москва все організувала потужно.

Цьогоріч учасників оцінюватимуть не тільки телеглядачі, а й журі, яке очолив 41-річний співак Філіп Кіркоров.

— Час покаже, чи ця форма голосування себе виправдала, — зазначає Олена. — Хоча будь-яке суддівство завжди викликає сумніви. Треба подивитися, наскільки збігатимуться результати голосування глядачів і журі. Логічно, що журі очолює Кіркоров. Він визнаний співак, знається на Євробаченні.

Анастасія Приходько виступатиме посеред великих екранів, на яких крупним планом показуватимуть її обличчя. На відео вона старішатиме, до кінця пісні перетвориться на 70-річну бубу. На зйомки витратили 15 год. та шість видів гриму.

— Мені сподобалося, як я виглядатиму в старості, — каже Анастасія.

Перед конкурсом кліп переглянув прем"єр-міністр Росії Володимир Путін.

Зараз ви читаєте новину «Лобода і Приходько боротимуться за перемогу на Євробаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути