середа, 18 березня 2009 18:15

На концерт Ірини Білик продали 20 квитків

Автор: фото: Віктор ГОМОЛЬ
  Студентка Оксана Корж здає квитки на Ірину Білик до каси рівненського кінопалацу
Студентка Оксана Корж здає квитки на Ірину Білик до каси рівненського кінопалацу

У вівторок у Рівному мала виступити народна артистка України Ірина Білик, 38 років, у рамках концертного туру "На біс". Організатори орендували найбільший зал у місті — кінопалац "Україна" на 1200 місць. Ціна квитків від 100 до 250 грн.

— Глядачі не прийшли, й концерт скасували. Вдалося продати 20 квитків на 250-тисячне місто! У середу в нашому залі виступав Святослав Вакарчук із новим музичним проектом "Вночі". Квитки дорожчі, але проблем із ними не було. А 25 березня буде "95 квартал". Найдешевші квитки по 150–200 гривень розкупили за півмісяця. Найдорожчі беруть по 500 гривень, — розповідає білетерка кінопалацу Валентина Портная.

Гроші за квитки на концерт Білик повертали в день анонсованого виступу.

— Розчарована. Це моя улюблена співачка. Думала буде ажіотаж! Білети купувала за два дні до концерту по 130 гривень. Хотіла з чоловіком піти, — каже 33-річна Ніла Середюк зі страхової компанії "Княжа".

До каси підходять двоє людей, запитують про концерт. Дізнаються, що його скасували. Дорікають працівникам кінопалацу, що немає оголошення й не зняли афіш.

— Працюю офіціанткою та навчаюся на заочному відділенні в університеті на інженера. Мій хлопець Сергій — безробітний. Ми заощадили гроші на концерт. Шкода, що його не буде, — говорить рівнянка Ольга Черковська, 21 рік.

Студентка університету права Оксана Корж, 22 роки, підбила на концерт шістьох одногрупниць. Із-під каси телефонує дівчатам, що концерту не буде. Брали квитки по 150 грн, хотіли побачити артистку зблизька.

29-річний Андрій Гайдук, лікар із Радивилова, зайшов у бар "України" на каву:

— Зірка Ірини Білик згасає. Після того, як вона почала співати російською, на Західній Україні її перестали поважати. Сам раніше захоплювався її творчістю, але тепер принципово не слухаю.

Торік Ірина Білик також скасувала виступ у Рівному. Тоді організатори пояснили — через хворобу. У рамках її концертного туру "На біс" не відбулися виступи в Тернополі та Львові.

Зараз ви читаєте новину «На концерт Ірини Білик продали 20 квитків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути