четвер, 05 березня 2009 10:48

Тейлор пропонує своїх людей для покращення української ГТС

Тейлор пропонує своїх людей для покращення української ГТС

Посол США Вільям Тейлор заявляє, що США готові надати Україні експертів, які спеціалізуються на ефективній роботі газотранспортної системи.

Про це він сказав в інтерв"ю одній з українських газет.

"Що в нас є, так це висококваліфіковані технічні експерти, які дуже добре розбираються в тому, як повинна працювати ефективна газотранспортна система. Якщо Україна захоче скористатися допомогою таких експертів - вони будуть до її послуг", - сказав Тейлор.

Він додав, що якщо Україна вирішить створити який-небудь консорціум з іншими країнами, з Росією, з європейськими, американськими компаніями, то США також будуть готові консультувати країну й із цих питань.

Крім цього, Тейлор зазначив, що технічні ради США з функціонування системи використання газу могли б бути корисними й для України.

Як повідомлялося, Україна і Європейський Союз проведуть міжнародну конференцію з модернізації газотранспортної системи України 23 березня в Брюсселі. Прем`єр-міністр Юлія Тимошенко сподівається, що на конференції буде визначена сума, необхідна НАК "Нафтогаз України" для покращення ГТС.

"Я думаю, що ця конференція пройде успішно, і Україна має шанс одержати серйозний кредитний довгостроковий ресурс для модернізації ГТС", - сказала Тимошенко.

За матеріалами "День", УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Тейлор пропонує своїх людей для покращення української ГТС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути