середа, 04 лютого 2009 14:03

"Моя година коштує набагато більше $1 мільйона" - Черновецький

"Моя година коштує набагато більше $1 мільйона" - Черновецький

Мер Києва Леонід Черновецький поки не буде проводити платні зустрічі зі столичними підприємцями.

Про це він заявив журналістам після зустрічі з підприємцями харчової промисловості.

Зокрема, преса поцікавилася, чи виправдала себе практика мера і його заступників щодо проведення платних зустрічей з підприємцями, і чи можливо зустрітися з мером сьогодні без внесків. "Без внесків підприємці сидять тут (сьогоднішній захід) і із задоволенням зі мною обговорюють усі проблеми. Поки я зупинився. Мені навіть немає часу поснідати, не те, що обідати", - сказав мер.

"Мені навіть немає часу поснідати, не те, що обідати"

При цьому Л.Черновецький наголосив, що зустріч з ним вже коштує набагато дорожче, ніж раніше. "Моя година вже коштує сьогодні набагато більше мільйона доларів. Я не хочу нікого… Але всі гроші пішли на соціальні проекти", - відмітив він.

Раніше Л.Черновецький заявляв, що збирається провести платні зустрічі зі столичними підприємцями. "Я маю намір в наступному році зробити бюджет Києва на рівні уряду. Все це буде робитися без жодних хабарів. Крім того, можливо, навіть і обіди з підприємцями. За ці обіди вони заплатять, вже заплатили 800 тис. доларів, заплатять до бюджету. І все це піде моїм бабусям. І ще заплатять нам за зустріч з кожним моїм заступником. Різні розцінки. Я буду брати не менше 100 тис.доларів за зустріч, і всі питання будуть вирішуватися... Ірена Реонольдівна буде брати 10, й інші менше 11 тисяч доларів не будуть, це серйозно", - відзначав він.

В одному з елітних київських ресторанів столичний градоначальник провів платний обід з підприємцями і заробив на ньому $700 тис.

Крім того, перший заступник голови Київської міськдержадміністрації (КМДА) Анатолій Голубченко заробив на вечері з бізнесменами $57 тис., а в.о. заступника голови КМДА Олександр Луцький - близько $70 тисяч.

За матеріалами Главред, ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «"Моя година коштує набагато більше $1 мільйона" - Черновецький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути