понеділок, 22 грудня 2008 14:46

Водієм позашляховика, який збив трьох пішоходів, виявився майор міліції (ФОТО)

Водієм автомобіля "Тойота Прадо", який збив у Макіївці 21 грудня трьох пішоходів, виявився співробітник науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУМВС у Донецькій області майор міліції К. Про це повідомляє відділ зі зв"язків з громадськістю головного управління МВС України в Донецькій області.

"Колегія, особовий склад ГУМВС України в Донецькій області з почуттям глибокої провини інформує про факт дорожньо-транспортної пригоди, скоєного співробітником науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУМВС у Донецькій області майором міліції К.", - мовиться повідомленні ГУ МВС України в Донецькій області.

По факту ДТП прокуратура порушила кримінальну справу, - відзначає ГУ МВС області. Одночасно уточнюється, що винуватець ДТП "знаходився у черговій відпустці".

"Керівництвом ГУМВС області вжито необхідних заходів, що виключають можливість винуватцеві ДТП уникнути відповідальності, - він знаходиться під вартою, проводяться всі слідчо-процесуальні дії. У зв`язку з тим, що сталося, колегія і особовий склад ГУМВС України в Донецькій області висловлює глибокі співчуття потерпілим і їх родичам, а також приносить щирі вибачення за дії співробітника", - відзначає ГУ МВС України у Донецькій області.

Як повідомлялося, 21 грудня, приблизно о 12 год. 30 хв. в Макіївці по вулиці Московській рухався автомобіль під управлінням вказаного співробітника. Останній, не впоравшись з управлінням, в районі зупинки "Центральний ринок", виїхав на пішохідну частину дороги і в`їхав у підземний перехід. В результаті скоєного ДТП постраждали троє людей, один з яких від одержаних травм помер у лікарні. Крім того, було пошкоджено ще декілька автомобілів.

До речі, новий автомобіль "Тойота Прадо" в автосалонах Донецької області коштує від 300 тис. грн, відзначає видання, повідомляє УНІАН

Фото Magnolia-TV.com
Зараз ви читаєте новину «Водієм позашляховика, який збив трьох пішоходів, виявився майор міліції (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути