понеділок, 10 листопада 2008 11:43

На грі двох "Металургів" сталася трагедія - гравець проковтнув язика

На грі двох "Металургів" сталася трагедія - гравець проковтнув язика
Дербі двох "Металургів" у Донецьку ще раз довело, що футбол є грою справжніх чоловіків. І до травм, деколи серйозних, повинні бути готові всі, хто виходить на газон.

На 51-ій хвилині на полі "Металурга" трапився один з тих епізодів, які неможливо ні передбачити, ні виключити. У центральному колі в боротьбі за м"яч головами зіткнулися два Сергія - нападник запорожців Сілюк і захисник донецьких футболістів Білозор. Форвард гостів, якому удар (звук "контакту" було чутно навіть на трибунах) Білозора головою прийшовся у скроню, звалився на газон без тями. Стадіон одразу замовк.

Арбітр матчу Євген Венгер, який підбіг до місця події, лише поглянувши на потерпілого, одразу закричав у бік тренерів: "Швидку" на поле!" А деякі з футболістів у червоних футболках, які стояли біля партнера, в цей час активно хрестилися. Як пізніше вдалося з"ясувати "Сегодня", у момент падіння на спину, Сілюк, який знепритомнів, проковтнув язика. І коли б не своєчасне втручання лікарів команди та чергової бригади "Швидкої допомоги", наслідки цього зіткнення могли мати для гравця фатальні наслідки. А так у Сергія "лише" струс мозку.

Зараз ви читаєте новину «На грі двох "Металургів" сталася трагедія - гравець проковтнув язика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути