пʼятниця, 20 січня 2006 18:59

Завидні наречені

Автор: фото: PHL
  Співачка Катя Бужинська на концерті в Києві
Співачка Катя Бужинська на концерті в Києві

Катя Бужинська, 26 років

Співачка, заслужена артистка України. Народилася в Норильську (Росія). Дід Катерини, Франц Бужинський, загинув на "Титаніку" і похований у Канаді.

2000 року всеросійський імператор Микола ІІІ Олексійович присвоїв Каті титул графині. Співачка замовила собі "графські" номери на авто. Бужинська — володарка п"яти гран-прі міжнародних конкурсів.

Сім років жила у шлюбі з продюсером Юрієм Квеленковим, 46 років. Потім у неї був роман із Романом — київським лікарем, який робив їй операцію на сідниці. Торік Катя з"являлася на віп-тусовках із якимось Володимиром, за чутками — цивільним чоловіком. З Квеленковим зберігає суто ділові стосунки. Їхній шлюб офіційно розпався 2003-го.




Ані Лорак, 27 років


Співачка, заслужена артистка України. Справжнє ім"я — Кароліна Куєк. Народилася на Буковині. Співати почала в чотири роки. На конкурсі "Первоцвіт" 14-річне обдарування помітив майбутній продюсер Юрій Фальоса. Нині в доробку Лорак вісім альбомів й участь у чотирьох мюзиклах.

Живе співачка у двоповерховій квартирі в центрі Києва. Має автомобіль "Пежо 407", їздить із шофером. За умовами контракту з Фальосою, не мала права одружуватися до 24 років, аби шлюб не завадив кар"єрі. Уже три роки як цей термін минув, але Кароліна досі не одружена. Кажуть, вона зустрічається з якимсь хлопцем, але його ім"я приховує. Чутки про роман із Олександром Пономарьовим співачка спростовує.




Зоя Кінах, 21 рік


Середня дочка секретаря РНБОУ Анатолія Кінаха, 51 рік. Закінчила Лінгвістичний університет, паралельно навчалася в університеті в Перуджі (Італія). Досконало володіє італійською. У двокімнатній квартирі батьків нещодавно зробила ремонт в італійському стилі. Старші Кінахи разом із п"ятирічною Софією живуть у приватному будинку в Пущі-Водиці.

Зоя збирає венеціанські маски, фарфорових ляльок. Любить малювати, професійно займається фотографією, має архів знімків із Тунісу, Єгипту, Франції, Греції, Марокко. Працює перекладачкою в посольстві. У лютому буде на Олімпіаді. Недавно розсталася з хлопцем, із яким зустрічалася ще зі школи.




Власта Шовковська, 31 рік

Телеведуча спортивних новин на каналі СТБ. Колишня дружина 30-річного воротаря київського "Динамо" Олександра Шовковського. Шлюб тривав сім років. У подружжя є син Владислав, зараз йому 11. У грудні 2001-го Власта й Олександр вирішили розлучитися, хоч були вінчані в церкві. Коли розходилися, обоє плакали. Зараз Олександр зустрічається з Ольгою Альоновою. Власта каже, що її любов нині обмежується сином і роботою. Але подейкують, що недавно в неї зав"язався роман з молодим телеведучим на ім"я Лук"ян.




Олександра Червоненко, 18 років

Дочка запорізького губернатора Євгена Червоненка, 46 років. Народилася у Львові. Уже три роки живе та навчається в Лондоні. Захоплюється великим тенісом, гірськолижним спортом, плаванням, верховою їздою, пірнанням з аквалангом. Пробувала себе в модельному бізнесі. Мріє про успішного чоловіка, схожого на батька.




Марія Бурмака, 35 років

Співачка, композитор, заслужена артистка України, лауреат конкурсу "Червона Рута" (1989). Була одружена з адвокатом Дмитром Небесійчуком, від якого має дочку Ярину. Дмитро був Марійчиним продюсером. Пара жила в Києві у власному будинку на вулиці Бакинський. Кілька років тому вони розлучилися. Тепер не спілкуються, 10-річна Ярина живе з мамою.




Ірен Роздобудько, 43 роки

Письменниця. Закінчила Київський національний університет ім. Т. Шевченка. Авторка двох поетичних збірок і  шести прозових творів. Переможниця конкурсу "Коронація слова" 2000-го, 2001-го та 2005 років. Була заступником головного редактора журналу "Наталі", головним редактором журналу "Караван історій. Україна". Раніше працювала офіціанткою в ресторані, шпрехшталмейстером — оголошувала номери в цирку, Снігуронькою у фірмі "Свято", завідувачкою відеосалону в кінотеатрі.

Була в шлюбі з президентом Асоціації українських письменників поетом Ігорем Римаруком, 47 років. Має дорослу доньку Яну. Недавно пара Розобудько-Римарук розпалася. Ірен твердить, що не вміє закохуватися, а вміє кохати.




Яна Клочкова, 23 роки

Чотириразова олімпійська чемпіонка з плавання. 11-разова чемпіонка Європи. Герой України. Народилася у Сімферополі. Мешкає в Києві. Заочно навчається в Донецькому університеті управління.

Входить до списку 160 найбагатших людей України. Має квартири в Сімферополі, Харкові та в центрі Києва. Одне з її авто — джип "Сузукі Ґранд Вітара" — легко впізнати за номерами "ЯНА". Захоплюється цифровою фотографією, читає легкі детективи, історичні та любовні романи. Відпочиває на тенісному корті, баскетбольному майданчику, в боулінг-клубі. Взимку їздить на гірськолижні курорти Австрії.




Олександра Ніколаєнко, 24 роки

Модель, акторка, "Міс Україна-2001", "Міс Американська мрія-2001", фіналістка конкурсу "Міс Світу 2001". Параметри — 82-62-93. Народилася в Одесі. Закінчила два вузи — харчових технологій та юридичний. Має квартиру в Одесі на Дерибасівській та двокімнатні апартаменти в центрі Києва. Їздить на автомобілях "Тойота Ланд Крузер" і "Мерседес", носить годинник "Шопард". Останній контракт — із компанією "Пантін ПРО-В" на рекламу шампуню.

Зараз ви читаєте новину «Завидні наречені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути