Комуніст Симоненко має зняти хрестик, або одіти труси

Є  такий анекдот. Два єврея в лазні паряться. І  Мойша говорить Абраму: - Абрам, ти або зніми хрестик, або одінь труси.

Сьогодні КПУ  запропонувала заборонити законодавчо Конгрес українських націоналістів.  З такою   ініціативою виступив нардеп-комуніст  Храпов. Декілька цитат із виступу цього юного ленінця:  КУН потрібно заборонити законодавчо, оскільки вони є загрозою для суспільства. Люди одягають вишиванки і вважають, що так прославляють Україну. І в той же час за 20 років незалежності нічого не зробили для її розвитку та процвітання.

Будь-який громадянин України теж може подивитися, що зробив діяч Храпов, якому народ України платить щомісячно 30 тисяч гривень зарплати. А в  рік робота цього діяча в парламенті нам з вами обходиться  - 700 тисяч гривень!!!

За чотири роки цей борець з націоналізмом вніс аж ЧОТИРИ закони.   Два з них : "про врегулювання правового режиму житла, наданого народним депутатам України" та "про про відзначення 90-річчя комсомольського руху в Україні". Вражає!!!

Закони важливі, це безумовно. Особливо  "про врегулювання правового режиму житла, наданого народним депутатам України".

Це він для свого вождя Симоненка, мабуть постарався.  Потрібно ж якось "врегулювати" хатинку головного ленінця України. Недешеву хатинку. Лише вартість 1 га 37 соток землі, на якій вона збудована, становить півтора мільйони доларів  або 12 мільйонів гривень!

Комуністи ведуть непримерену боротьбу з капіталізмом. Але капіталізм уже давно узяв у полон Петра Симоненка і його молодшого товариша Храпова.  Точніше вони просто перебігли на сторону ворога.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі