Тернопіль - перше місто в Європі, що відмовилося від зимового взуття

Тернопіль -  перше місто у Європі,  у якому не  продається зимове взуття.  Воно не потрібне мешканцям міста.  Навіть у 30-гадусні лютневі морози тернополяни будуть розгулюють про місту у босоніжках й сандалях.

Кому мають завдячувати мої земляки такою розкішшю? Олегу Тягнибоку та члену його партії,  меру міста Тернопіль Сергію Надалу.

31 жовтня мине рік, як відбулися вибори до місцевих органів влади.   В Тернополі мером став член партії ВО  "Свобода" Сергій Надал.   Цей пан на усіх зустрічах з виборцями бив себе в груди й обіцяв в Тернополі тротуари з підігрівом.    Дослівна цитата з його виступу напередодні голосування: "Підігрів тротуарів не є дороговартісна технологія: під бруківкою закладається електричний дріт, або ставляться трубки з антифризом". Просто й елегантно.

Не знаю, чи то тернополяни добрі й довірливі люди, чи рахували правильно, але "Пан підігрітий тротуар" переміг 31 жовтня та став мером. І тому я та моя родина, як і тисячі тернополян, не хвилює проблема купівлі теплого взуття.

В очікуванні першого снігу чоловіки,  жінки й діти  Тернополя  витягають літні туфлі та босоніжки, щоб продефілювати по вулицях міста.  А яка економія для сімейного бюджету!!!

Чи може я не правий, пане Надал?

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі