"Рух за мир". Кремль намагається розколоти нас зсередини

Маємо зробити все, щоб російський бур'ян тут не проріс

Віктор Медведчук знову щось вякнув для російської пропаганди про якесь політичне "двіженіє" за мир. Цей покидьок так само видав, що в Україні багато прихильників цього "двіженія". Микола Азаров днями ще раз бовкнув про якийсь уряд.

Це означає, що Кремль наполегливо пробує повторити спробу колоти українське суспільство, як це робилося з 2014 року. Дивлячись на боротьбу української нації тепер, можемо стверджувати, що реалізувати задум у них не вийшло. Але багато в чому публічна діяльність проросійської мережі у попередні роки війни мала успіх.

Кремлю не вдасться реалізувати задум з насадженням в Україні "руху за мир з агресором", якщо у них не буде доступу до засобів поширення інформації

На що важливо звернути увагу зараз. Звичайно ж, на інформаційне поле. Кремлю не вдасться реалізувати задум з насадженням в Україні "руху за мир з агресором", якщо у них не буде доступу до засобів поширення інформації на масову аудиторію. Йдеться передусім про телебачення і соціальні мережі. Якщо усі ми разом будемо виловлювати оці "паростки" і нейтралізувати їх на старті, то російський бур'ян тут не проросте.

Пам'ятайте наше головне завдання на інформаційному фронті: "Закрий пельку Кремлю".

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі