Як ліквідувати антиконституційну узурпацію

Як ліквідувати антиконституційну узурпацію

Сьогодні для українців ЦЕ питання найважливіше. Так як сьогодні де-юре діє Конституція України 2004 року, то всі українці повинні активно підтримувати головну вимогу МАЙДАНІВ: відновлення фактичної дії Конституції України 2004 року. Задоволення цієї вимоги ліквідує узурповані Януковичем владні повноваження і відкриє можливість формування нової більшості у ВР з  новим керівництвом ВР і новим урядом.
Хочу застерегти: не можна дозволяти олігархам через реєстрових активістів і опозиційних політиків підмінювати вимогу відновлення фактичної дії Конституції 2004 року на вимогу відновити її дію через референдум, чи на вимогу написати і проголосувати новий текст Конституції. Ця підміна робить мрію українців про ліквідацію антиконституційної узурпації нереальною. А вимога відновлення фактичної дії Конституції України 2004 року не передбачає голосування в ВР чи в КС. Так як в 2010 році в резолютивній частині Рішення КС щодо Закону 2222 немає вказівки мінюсту змінювати текст Конституції, то зараз продовжує де-юре діяти Конституція 2004 року. Майдан повинен вимагати в ОО ПРОГОЛОСИТИ фактичне відновлення дії Конституції 2004 року і не розблоковувати ВР поки влада не погодиться з відновленням конституційного ладу.
ТРІЙЦЯ може написати депеші всім урядам про те, що узурпатор липовий і що він вже не має привласнених повноважень.
Порошенко може поїхати в найважливіші країни Європи і розповідати англійською про відновлення конституційного ладу в Україні.
Після втрати Януковичем узурпованих повноважень від нього втечуть не тільки величезна частина мажоритарників, а і багато депутатів з партії регіонів.
На жаль, опозиційні політики тільки мріють про те, щоб переорієнтувати запал Майдану на президентську кампанію 2015 року. Біда в тому, що якщо не ліквідувати узурпацію тепер з допомогою Майдану, то виборів в 2015 році може не бути, або будуть такі як на 5 округах.
А якщо Майдан заставить всіх можливих кандидатів на Президента говорити про те, що узурпація антиконституційна, боротися за відновлення дії Конституції 2004 року - то ми не будемо мати в майбутньому ПОКРАЩЕНОГО узурпатора.
Якщо б у Майдану вийшло заставити політиків повернути фактичну дію Конституції 2004 року, то ситуація  кардинально змінилася б: уряд формувала б більшість ВР, вибори в ВР були б тільки по партійних списках (треба було б додати - ВІДКРИТИХ). І вже ніколи не було б ситуації, що від одної людини залежить, чи йдуть українці в майбутнє, чи в минуле

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі