Нові репресії проти ВО Свобода

Сьогодні 19 вересня 2013 близько 1-ї ночі в Полтавській обл., м. Хорол поворот на село Вишняки міліція разом з ДАІ та ДСО зупинили на трасі машину зі Свободівцями: Назаренко, Поштар, Андрійко і ще 3 свободівців. Міліція безпідставно не надаючи жодних пояснень причин затримання, та намагалися увірватися в середину автомобіля. Працівники міліції не маючи ніяких підстав чи повноважень, незаконно та безпідставно направляли на Свободівців автомати і зводили затвор з метою залякування. Лише через чотири години міліція всетаки зважилася показати дозвіл на обшук автівки Свободівців і що цей автомобіль нібито бачив якийсь невідомий свідок на місці скоєння, якихось хуліганських дій і який попросив не називати свого ім'я.

Вдумайтеся працівники міліції зупинили дві машини зі Свободівцями і їх тримали посеред поля на трасі без пред'явлення якихось звинувачень аж цілих 4 години. Іще одне, якщо судити про реакцію міліції на заяву якогось скоріш за все липового і купленого свідка, що не пройшло і доби як машину з Свободівцями зупинили, то по логіці в нас має бути менше злочинів, а злочинці повинні сидіти в тюрмах. Тільки так сталося, що зараз при владі злочинці саджають за грати і закидають липові звинувачення простим Українцям, або тим хто загрожує їхній абсолютній узурпації влади в Україні і довговічному перебуванню при владі. Чомусь в нашій країні вбивць, гвалтівників, крадіїв, хуліганів та бандитів шукають так повільно, що за цей час злочинці можуть з країни без проблем виїхати, а ось коли треба боротися з політичними опонентами то міліція прямо блискуче діє. Затримувати простих Свободівців відрядили міліцію, ДАІ та ДСО ледь не у повному складі з відділків у Хоролі. Оце вам "наша міліція нас береже", ага дожене і так збереже, що потім люди в лікарнях по кілька років відлежуються.

Зранку на місце подій прибули народні депутати України Ігор Мірошниченко та Андрій Міщенко. Їх машини також заблокувала міліція. Крім того вранці також почався обшук машини, яку нібито бачив якийсь свідок, який попросив не називати його ім'я. Як повідомляють присутні - "розбирають до гвинтиків". Націоналісти вже всю ніч і ранок на дорозі серед поля під дощем на ногах. Після 12 - годинного утримання Свободівців посеред поля на трасі доправили в Хорольський райвідділ управління МВС. Націоналістам не висувають жодних звинувачень. Вочевидь, обласне керівництво і прокуратури, й міліції замість того, аби дотримуватися закону зокрема і кримінального законодавства, чекали якоїсь вказівки, щоб пред'явити липові звинувачення Свободівцям. Також відомо, що під час перебування у Хорольскому райвідділі управління МВС одному із затриманих – Вікторові Поштарю – стало зле. У Свободівця стався гіпертонічний криз, від чого він знепритомнів. Зараз націоналіст перебуває в місцевій лікарні.

Як повідомляє голова Полтавської обласної організації ВО "Свобода" Роман Чабановський, затриманим досі не пред'явлено жодних обвинувачень. Водночас виїзд із міліційного відділку нині заблоковували "беркутівці", не випускаючи звідти свободівців. Разом із затриманими в райвідділку перебуває народний депутат від ВО Свобода Андрій Міщенко. Ось що він сказав: "Зараз без жодного рішення суду міліціянти утримують помічників народних депутатів. Правоохоронці зобов'язані представити відповідний документ після встановлення осіб затриманих та їхнього утримання більше ніж три години". Зараз активісти ВО Свобода пребувають ніби у "військовому полоні", або як заручники. Бо це є незаконним затримувати громадянина без причини, а справжню причину ми вже знаємо, це є не лояльність до влади та членство у партії ВО Свобода - сильного опонета влади на майбутніх Президентських виборах.

В якій нормальній, демократичній і правовій країні це може статися?! Звичайно з того часу, як узурпатор Янукович та його бандитська Донецька свора узурпували владу, Україна тимчасово (бо правління цих бандитів не буде вічним і скоро вони втратять владу) перестала бути демократичною, правовою державою, правда своїми діями ця влада порушує статтю 3 чинної Конституції України, а саме: "Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю. Права і свободи людини та їх гарантії визначають зміст і спрямованість діяльності держави. Держава відповідає перед людиною за свою діяльність. Утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов'язком держави". Я так розумію зараз влада всілякими способами хоче втримати владу, але нічого не вдається. З кожним новим днем вона вигадує такі способи до яких нормальна, законослухняна людина додуматися не може. Зараз ми знаємо, що ВО Свобода є найсильнішим конкурентом для влади. Для ПР ВО Свобода є таким опонентом з яким не можливо домовитися, бо націоналісти ніколи не йдуть на компроміс з тими хто руйнує Українську державу, грабує її, робить з народу слухняне бидло.

Про подальші події напишу вже завтра.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі