Колесніченко російську мову захищає навіть у туалеті ФОТО

У Росії існує програма переселення всіх, хто вважає себе росіянами  у ті ж Сибір чи Примор'я. Але щось не чути , щоб "радєтелі російського світу" переселялися в Росію.

Їм хочеться шкодити в Україні.

У Києві з'явилися рекламні плакати народного депутата від Партії регіонів, автора скандального закону про мови  Вадима Колесніченка.

На плакаті фото Колесніченка та напис "В Україні закрили 70 % російськомовних шкіл" Нижче написано: "Вадим Колесніченко, народний депутат". Абсурдність ситуації в тому, що плакати розміщують навіть на стінах  громадських туалетів.

В крайньому випадку про це свідчить фотографія користувача Facebook Романа Федчука. Невже навіть туалети використовують, щоб привернути увагу до російської мови.

Та й про яке  закриття 70 % російськомовних шкіл в Україні може йти мова. Якщо взяти в кількісному вимірі ті російськомовні школи, що існують зараз, то виявляється ,  фактично, ще кілька років тому всі школи були російськомовними. Чи не маразм це. Бо абсолютну більшість в Україні становлять україномовні громадяни.

А от чомусь ідеологи "великого і могучого" замовчують той факт,  що у Донецькій області за кілька років був не один скандал, пов'язаний із закриттям українських шкіл/гімназій чи українських класів. Та хіба лише в Донецькій.

Чому така ненависть до України, її мови, культури у тих, хто живе в Україні, їсть хліб, вирощений українцями, п'є воду з українських джерел?

І повертаючись до вже сказаного ще раз хочеться поставити риторичне запитання:

У Росії існує програма переселення всіх, хто вважає себе росіянами  у ті ж Сибір чи Примор'я. Чому  не чути , щоб "радєтелі російського світу" переселялися в Росію.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі