Савчук Тарас
http://taras-savchuk.blogspot.com За українську Україну у вигляді Західно-Української Автономії.
10.09.2012
8

Українці – ми вже програли вибори!

Рахувати голоси будуть вороги. 74% складу окружних виборчих дільниць контролюватимуть люди влади та російські партії під керівництвом ГРУ ФСБ. В абсолютних цифрах – це біля 3000 членів ОВК з 4045. На 204 окружні виборчі комісії це припадає в середньому 15 засланців на одну. Це достатні 2/3 з 18 для прийняття рішень. Положення закону про вибори народних депутатів дозволило ЦВК встановити порядок жеребкування за яким рейтингові неверховнозрадівські партії неотримали жодного представника в окружних виборчих комісіях.

Стаття 27. Порядок утворення окружної виборчої комісії

1. Окружна виборча комісія утворюється Центральною виборчою комісією не пізніш як за шістдесят два дні до дня голосування у складі голови, заступника голови, секретаря та інших членів комісії у кількості не менше дванадцяти і не більше вісімнадцяти осіб.

2. Суб'єктами подання кандидатур до складу окружних виборчих комісій (далі - суб'єкт подання) є:

1) політична партія, депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання;

2) політичні партії - суб'єкти виборчого процесу.

3. До складу окружної виборчої комісії обов'язково включаються (за наявності відповідного подання) по одному представнику від суб'єкта подання, зазначеного у пункті 1 частини другої цієї статті. Не більше ніж по одному представнику від суб'єктів подання, зазначених у пункті 2 частини другої цієї статті, включаються до складу окружної виборчої комісії шляхом жеребкування, що проводиться Центральною виборчою комісією у встановленому нею порядку.

Ось список партій отримавших право мати своїх представників в окружних виборчих комісіях:

Політична партія України "РУСЬ ЄДИНА"

225

Всеукраїнська політична партія "БРАТСТВО"

225

Українська партія "Зелена планета"

225

Політична партія "Народно-трудовий союз України"

225

фракція Партії регіонів

225

фракція "Блок Юлії Тимошенко" – "Батьківщина"

225

фракція Комуністичної партії України

224

фракція Народної Партії у Верховній Раді України

224

фракція Блоку "НАША УКРАЇНА – НАРОДНА САМООБОРОНА": Народний Союз "Наша Україна", Політична партія "Вперед, Україно!", Народний Рух України, Українська Народна Партія, Українська республіканська партія "Собор" , Партія Християнсько-Демократичний Союз, Європейська партія України, Громадянська партія "ПОРА", Партія захисників Вітчизни

224

Партія Наталії Королевської "Україна – Вперед!"

223

Партія "Руський блок"

223

Політична партія "Молодь до ВЛАДИ"

223

Політична партія "Руська Єдність"

221

Політична партія "Союз анархістів України"

220

Ліберальна партія України

219

Християнсько-демократична партія України

218

партія Всеукраїнське політичне об'єднання "Єдина Родина"

212

Українська Народна Партія

178

політична партія Єдиний Центр

43

Народна Екологічна партія

32

Партія "Громадянська солідарність"

5

Партія "Солідарність жінок України"

4

політична партія Народний Рух України

1

Партія "Сам за себе"

1

Якби не фракція у Верховній Зраді то своїх представників не мала б і Батьківщина і відповідно об'єднана опозиція. Але й отриманих опозиційними партіями місць замало щоб перекрити тотальний контроль окружних виборчих комісій партій влади і під контролем ГРУ ФСБ. Останні звісно в голосуванні за партії підтримуватимуть владу: Партію Регіонів, КПУ, Блок Литвина – результати на користь гарантів газової дані і преференцій Москві. По мажоритарним округам в них є свої кандидати – наприклад Марков в Одесі, пошту політтехнолога якого недавно взламали.

Пораховані 3000 – це гарантовані представники влади, без врахування як себе поведуть "Братство" Корчинського, Християнсько-демократична партія України та Українська Народна Партія Костенка. А куплені представники від опозиції? Не всі ж вони опинились у активізованій 2011 партії тушки, колишнього бютівця Зубова "Народно-трудовий союз України", який до речі виставив 225 членів ОВК, незважаючи на недоступність програми партії і розміщення її чомусь на торенті.

За що відповідає окружна виборча комісія?

Стаття 82. Порядок передачі виборчих бюлетенів виборчим комісіям

2. Окружна виборча комісія забезпечує збереження й охорону виборчих бюлетенів, отриманих від Центральної виборчої комісії.

Стаття 94. …Окружна виборча комісія окремо по виборах у загальнодержавному окрузі в межах одномандатного округу та в одномандатному окрузі приймає одне з рішень:

1) прийняти виборчі документи від дільничної виборчої комісії та врахувати відомості протоколів про підрахунок голосів на виборчій дільниці у загальнодержавному окрузі в межах одномандатного округу та (або) одномандатному окрузі при встановленні підсумків голосування в межах виборчого округу;

2) відмовити у прийнятті виборчих документів по загальнодержавному округу в межах одномандатного округу та (або) одномандатному округу від дільничної виборчої комісії та зобов'язати дільничну виборчу комісію виправити виявлені недоліки шляхом складання протоколу (протоколів) з поміткою "Уточнений";

3) провести повторний підрахунок голосів на виборчій дільниці в порядку, встановленому цим Законом по виборах у загальнодержавному окрузі в межах одномандатного округу та (або) в одномандатному окрузі.

І на які вибори ми сподіваємось віддавши схвалення голосів виборців в руки ворогів? Протистояти цьому можна лиш справді обєднаною опозицією з масовою народною підтримку забезпечуючої сотні тисяч членів дільничих виборчих комісій з передачею даних по цих непосумованих даних в опозиційний штаб для виявлення всіх фальсифікацій. Поки ж і опозиція розділена і народною підтримкою вона не користується позбиравши в списки персон побагатше.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі