Пост ще не активовано
Микола Марченко
Вважаю, ніхто не володіє істиною...
13.03.2012
10

Комуністи змусили Президента повернутися лицем до людей. От та партія, котра справді дбає за народ

Лідер Компартії України  вважає, що комуністи добилися в значній мірі  від влади виконання  вимог, котрі вони перед нею ставили.

Про це Петро Симоненко заявив одразу після засідання Кабміну.  Висунуті Президентом та поставлені перед виконавчою владою завдання він прокоментував так:

"Своїми акціями протесту і мітингами, які комуністи проводили протягом останнього року, ми змусили олігархічну владу повернуться обличчям до народу. Тепер важливо, щоб слова, які пролунали з вуст високопоставлених чиновників, не залишилися порожніми передвиборчими обіцянками, а були реалізовані в найкоротші терміни. Люди стрімко зубожіють, тому тягнути далі нікуди. Зі свого боку ми будемо на всіх рівнях відслідковувати реалізацію завдань, поставлених Президентом перед урядом і місцевими органами влади, ми рішуче налаштовані добиватися реалізації цих соціальних програм у життя"

З одного боку чого не зробиш, коли почалася виборча кампанія. Рейтинги падають, потрібно ж якось народ задобрити. А з іншого виникає запитання: а коли це комуністи вийшли із владної більшості?  Чи хтось може назвати хоч одну серйозну протесну акцію комуністів за минулий рік? Знову піаряться. Знову чужі здобутки приписують собі, як робили це десятками років.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі