Пост ще не активовано
Микола Марченко
Вважаю, ніхто не володіє істиною...
14.02.2012
97

У Путіна заговорили про можливість військового вторгнення в Україну

І висловився про це не хто-небудь, а керівник виборчого штабу Путіна Станіслав Говорухін.

У народі кажуть, що в барина на умі, те в блазня на язиці.

" Ми повинні розуміти, що можливість повернення Криму і Севастополя мирним, а тим більше , військовим шляхом у наш час важкуваті, якщо не можливі взагалі. Крим можна повернути разом із Україною. Саме краще із того, що ми можемо придумати, це зробити все, щоб Україна збереглася в загальному економічному, релігійному, культурно-історичному просторі з Росією. Суверенітети можна потерпіти, відсутність загальної історичної долі – ні"– резюмував Говорухін.

Поплакався про те, що завойовуючи і обороняючи Крим, Російська імперія і Радянський Союз втратили за 250 років не менше 4 мільйонів осіб.

Виявляється, Росія терпить Україну. Тоді питання: чому? Чому не терпить Естонії, Латвії чи Литви? Чому із цими країнами будує рівноправні відносини. А на Україну поглядає як на молодшого брата.

Іще цікаво, а чому пан Говорух  не скаже, що лише  за кілька років Радянський Союз знищив голодомором у кілька разів більше  українців. Чому мовчить, що Радянський Союз  винищив у часи репресій , фактично, усю українську інтелігенцію.

І ще одне. За Путіна була спроба захопити острів Тузлу. Тоді доходило до  військового конфлікту.

Чи не означає це, що якщо Путіна оберуть Президентом, то Україна має чекати на можливість військового конфлікту із північним сусідом?

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

97

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі