Дешевий Янукович

Наприкінці вересня минулого року життя закинуло мене на тиждень в Чернігів. Маленьке нічим не примітне обласне місто. В силу обставин довелося відвідати тамтешній фотосалон. Потрібно було роздрукувати кілька фотографій. Як виявилося, в місті існує певна монополія. Тому там лише два чи три фотосалони та й то однієї фірми. І ціни на роздрук, м'яко кажучи, не дуже тішать. Порівняно з львівськими все дорожче в два рази.

Але найбільше вразила фотографія гаранта нашого добробуту. В фотосалоні, у який я навідався, вона стояла на найвиднішому місці на скляній полиці. Фотка була формату А-4. Поміщена в гарну рамку. Від пороху Януковича захищало скло. І найприємніше — коштував цей шедевр всього 15 гривень!!!

На запитання чому наш гарант такий дешевий працівниця салону лише здивувалася. "Ну как же?! Ето же Янукович! Он должен бить доступен всем!", - відповіла жіночка.

Можливо і має бути президент доступний всім. Але наразі цієї його доступності шось дуже не видно.

Правда тепер мене терзає інша проблема. Надрукував фоточок, а рамок щоб помістити їх на стіну немаю. Жалкую, що не купив з десяток Януковичів. Фотку можна було б викинути, а рамка залишилася. Бо на львівському "Вернісажі" за простеньку дерев'яну рамку без скла аж 25-30 гривень хочуть.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

41

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі