Олександр Аронець
Політичний експерт. Депутат Київської обласної ради. https://www.facebook.com/oleksandr.aronets
11.07.2011
23

Країна мажорів і боягузів?

Про ситуацію довкола побиття сином нардепа Ландіка дівчини вже написали всі.

Але прогавили один дуже важливий аспект.

В цій країні злочини так званих "мажорів" відчули на своїй шкурі практично всі українці. Від простого селянина, Валерія Олійника, якого застрелив мажор, тогочасний нардеп від БЮТ, Віктор Лозінський - до рибалок, яким не просто заборонили ловити рибу, а й звіряче побили все ті ж чиновники, які на той момент перебували при владі, - тобто регіонали. А скільки побутової несправедливості! Візьмемо хоча б те, як сини мажорів поводяться на автодорогах - легко підрізають інших учасників руху, створюють аварійні ситуації, а інколи і збивають невинних пішоходів. Це ми бачимо повсюди.

Ситуація з Ландіком все ж відмінна, оскільки показує, що люди - це інертна маса, яка пливе за течією. Наводжу повне відео побиття дівчини.

Зверніть увагу, десь з 7 хвилини, коли Ландік волочить дівчину за волосся, за сусіднім столиком сидять четверо здорових хлопців. ЖОДЕН МУЖИК НЕ ДОПОМІГ ДІВЧИНІ!

Ось це вже діагноз, наше суспільство хворе, якщо немає кому заступитись за бідну дівчину. Якби навіть мій друг дозволив собі таке при мені - він би отримав від мене по заслугах - і це аксіома.

Там кафе було заповнене і ніхто навіть не намагався допомогти.

А тепер ліричний відступ.

Мене часто запитують, ось чому я, з моєю могилянською освітою в  "Свободі", чому не поїхав за кордон, чи просто зайнявся будівництвом чудової кар'єри, адже і умови були...

Так ось, тепер я наводжу приклад, після якого відпадає багато запитань.

9 травня, коли той же регіонал витягнув зброю і стріляв у неозброєних хлопців, друзі потерпілого не кинули його напризволяще, а заступились, догнавши кривдника і давши йому по заслугам. Вони не побоялись, адже їх другу і побратиму,  завдали шкоди, і байдуже, що ця людина була озброєна. Тому я в "Свободі", оскільки з таких людей і складається ВО "Свобода".

І саме через те, що в Україні є такі люди, відповідь на моє перше запитання - НІ!


Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі