Усунення Януковича - це гостра необхідність. А здача ГТС - державний заколот

Янукович хоче розміняти економічну незалежність України на власний інтерес.

Іноді чую репліки, стосовно того, що моя особиста позиція щодо нинішньої влади є досить радикальною... Відповім коротко.

Усунення правлячого режиму Віктора Януковича - це не радикалізм і не екстримізм.

Сьогодні, усунення від влади криміналу - це гостра необхідність для всього українського народу, для всього цивілізованного світу ! Це об,єктивна реальність, викликана часом та подіями, що розгортаються в Україні. Отже, тільки негайна зміна влади може врятувати існування України як європейської держави ! Якщо хочете, допомогти в цьому процесі - це святий обов,язок кожного громадяннина і патріота. Крапка.

Не буду знову і знову нагадувати чому необхідно звалити режим, гадаю зрозуміло й так. Аргументів більш ніж достатньо. Вони викладалися тут, і в десятках моїх публікацій, і в багатьох публікаціях інших авторів. Власне, наше сьогоднішнє життя в Україні і є головним, доведеним аргументом і фактом на підтвердження моїх слів.

Я завжди наголошую, що зміна влади в Україні має відбутися виключно із застосуванням конституційних методів політичної боротьби. Але якщо влада спробує вдатися до елементів насильства, терору та репресій ( як відбувається сьогодні з представниками опозиції ) над своїми громадянами, якщо не дай Господь, проллється кров - люди діятимуть адекватно. Тоді вже не врятуються ні президент, ні його оточення, ні високі генеральські чини, що віддаватимуть злочинні, антиконституційні накази.

Український народ, що згідно норм Конституції, є основним джерелом влади в країні має повне право гнати в шию цих горе-правителів, злодіїв та кримінальних злочинців, що посіли у високі крісла.

P.S. Планував на цьому і закінчити, але прийшла інфо, тому роблю допис.

Чергові газові перемовини, що проходять під "завісою" цілковитої таємності наштовхують на невтішні висновки. Стає зрозумілим, що президент Янукович і його "зграя" остаточно вирішили здати українську ГТС Путіну і його "Газпрому". Скорше за все з залученням, ніби-то, однієї з європейських фірм, створять так званий консорціум. На ділі ж , ця "європейська" контора буде належати Газпрому. Це вже не жарт, це реальність сьогодення.

Нагадаю, що українська Газо-Транспортна Система (ГТС) є однією з найважливіших ознак економічної незалежності України.

Якщо Янукович пішов на такий крок - це означає, що він розміняв державний суверенітет України, її незалежність, на власний, злочинний інтерес. Таке дійство можна сміливо розцінювати як спробу державного перевороту в інтересах кримінальної хунти на догоду іноземній державі.

Люди які радять Януковичу робити у такі речі повинні усвідомлювати, що за державну зраду передбачено кримінальну відповідальність. І вони її не минуть. Рано чи пізно відповідатимуть.

Значить, наші дії щодо зрадників України мають бути адекватними.

Всі патріоти, від парламентської опозиції, до позапарламентських опозиційних партій, громадянських рухів та організацій мають спільно, не допустити знищення України. Режим повинен бути усуненим. Зволікання віддаляє українців не тільки від європейських перспектив, а й від цілісності та незалежності України як європейської держави.

Ми не можемо допустити цілковитого розграбування та ліквідації незалежності нашої держави.

Громадянський Рух Опору "Звільни Україну" закликає всіх опозиційних діячів до єднння в ім,я збереження та захисту України !

Створи ГРОЗУ - звільни Україну ! Приєднуйся до нас підтримай правду !

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі