Пост ще не активовано
Микола Марченко
Вважаю, ніхто не володіє істиною...
21.11.2011
2

СБУ та Генпрокуратура копає під Азарова?

Ще два роки тому правоохоронні структури надавали інформацію, що відкати складають до 30 відсотків.

Хоч іноді вони були набагато більшими. На Полтавщині на роботах по реконструкції каналізаційно-насосної станції  відкат, кажуть, становив, 90 %.

І нібито цих коштів ніхто не відшкодував і по сьогодні.

В Україні вже кілька років діє програма по частковому відшкодуванню витрат фізичним особам коштів за закупівлю установки індивідуального доїння, закупівлю нетелів та корів молочного, м'ясного і комбінованого напрямку.

Кажуть, програмою передбачалося у цьому році, скажімо,  за куплену селянином  корову виплачувати 6 тис. грн.. Але на місцях цих коштів не бачили.

Одночасно прокуратура та СБУ останнім часом вже кілька разів направляли запити у місцеві органи влади та вимагали інформацію про суми використаних коштів по даній програмі.

Це може означати, що:

А) фінансування даної програми Кабміном здійснюється у закритому режимі лише своїм. Що малоймовірно. Селянин як такий якомусь чинуші у Кабміні навряд чи цікавий.

Б) На дану програму кошти все таки виділили, але вони по дорозі до споживача, тобто селянина, зникли. І це великі суми. А хтось із кимсь "забув" поділитися.

В) Іде збір компромату на когось із посадовців Кабміну чи самого прем'єра. Якщо так, то незабаром має вибухнути чергова "інформаційна бомба".

Що ж , поживемо – побачимо.

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі