пʼятниця, 10 травня 2013 00:30

Чоловік підірвав будинок назло дружині

Поляк 69-річний Чеслав Камінський із села Хехло Друґє поблизу Лодзі в Польщі потрапив до реанімації після того, як підірвав свій будинок двома газовими балонами. Так хотів помститися дружині Ґражині за те, що не взяла його із собою на травневі свята.

Вибух пролунав удень 7 травня. Очевидці кажуть, дах приватного будинку підкинуло, як іграшковий. Стіни впали, одна з них розчавила автівку Камінських.

— Диво, що нікого не було поблизу. Тією дорогою щойно проїжджали діти на велосипедах, а за мить туди полетіло скло з вікон. Вибух був такий, що я подумала, ніби це мій будинок валиться, — каже сусідка Чеслава.

Односельці зізнаються, що давно чекали на щось подібне.

— Його жінка багато від нього натерпілася: скандали, наклепи й ревнощі з його боку, але все зносила, ховала в собі. Вирішила поїхати на свята до дітей у Шльонськ (регіон Польщі. — "ГПУ").

— Він мені зателефонував і вимагав, щоб я повернулася. Коли я відмовилася, пригрозив помститися. Я це не сприйняла серйозно. Навіть не підозрювала, що повернуся додому й застану таке, — розповідає Ґражина Камінська.

Пожежники припускають, що Чеслав зв'язав разом два газові балони й підпалив. Від вибуху отримав тяжкі опіки. До лікарні його доправили вертольотом. Зараз чоловік у комі.

— Ми допитуємо рідних та свідків. Досі в цій родині не доходило до втручання правоохоронців, — каже речник місцевої поліції Йоанна Щенсна.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік підірвав будинок назло дружині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути