вівторок, 21 серпня 2012 00:45

Китай на дев'ятому місці у світі за кількістю самогубств

Автор: фото: REUTERS
 

Рятувальники, родичі та друзі витягують китаянку Чен Фі, яка намагається накласти на себе руки, стрибнувши з 10-поверхового будинку в місті Чжанцзян, провінція Гуандун. Лише врятувавши її, вони дізналися про причини такого вчинку. Чен Фі розповіла, що посварилася із сестрою чоловіка. У нападі гніву задушила її 4-річного сина, свого племінника. Коли отямилася, скинула тіло дитини з даху й збиралася стрибнути вслід. Спочатку її вмовляли, а вона повільно, плачучи, перелазила через парапет. Тоді рятувальники кинулися до неї, вхопили за ноги й витягли.

— Чен Фі зізнається, що скинула тіло хлопчика з цього даху. Вона все одно помре, але тепер від рук розстрільної команди як засуджена за вбивство, — розповідає речник поліції міста.

Китай на дев'ятому місці у світі за кількістю самогубств — 22,23 випадка на 100 тис. населення. Відсоток самовбивць тут менший, ніж у Латвії, Казахстані та Південній Кореї. Але, зважаючи на кількість населення, самогубств тут найбільше у світі.

Зараз ви читаєте новину «Китай на дев'ятому місці у світі за кількістю самогубств». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути