вівторок, 30 липня 2013 07:30

Джордж Буш поголив голову заради хворого хлопчика

Автор: фото з сайта www.pravda.com
  Екс-президент США Джордж Буш-старший тримає на руках сина одного зі своїх охоронців — 2-річного Патріка. Хлопчик хворіє на лейкемію
Екс-президент США Джордж Буш-старший тримає на руках сина одного зі своїх охоронців — 2-річного Патріка. Хлопчик хворіє на лейкемію

Екс-президент США 89-річний Джордж Буш-старший минулої середи поголив голову. Так закликав жертвувати на лікування від лейкемії сина одного зі своїх охоронців — 2-річного Патріка. Сфотографувався з малим, у якого випало волосся через хіміотерапію, й переказав на нього гроші.

Колишній політик якось побачив, що всі 26 його охоронців ходять лисі. Дізнавшись, у чому справа, поголився й сам. На світлині тримає малого на колінах. Сидить в інвалідному візку, бо має судинний паркінсонізм, за якого відмовляють ноги.

— Патрік проходить курс лікування від лейкемії, тому волосся випадає. Діагноз визначили цієї весни. Коли шеф поголив голову, вони стали схожі. Їх важко розрізнити, — говорить Джим Макграт, речник Буша.

Фото з лисим екс-президентом та охоронцями розмістили на інтернет-сайті, де збирають кошти. Для цього також проведуть  благодійний заїзд мотоциклістів до міста Кеннебанкпорт, штат Мен, де живуть подружжя Джордж і Барбара Буші. Через лейкемію вони 60 років тому втратили 4-річну доньку.

"41-й (за чергою глава держави. — "ГПУ"), маєш чудовий вигляд. Цілком тебе підтримую, — підбадьорив колегу в соціальній мережі "Твіттер" екс-президент США 66-річний Білл Клінтон.

Організатори збору коштів сподіваються, що участь Джорджа Буша-старшого приверне увагу громадськості, й пожертви благодійників допоможуть Патріку одужати якнайшвидше.

Зараз ви читаєте новину «Джордж Буш поголив голову заради хворого хлопчика ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути