понеділок, 26 жовтня 2009 17:49

Бронемашина коштує 1,7 мільйона доларів

Автор: фото з сайту www.dailymail.co.uk
  Навесні автівки придбали двоє людей. Моделі жовтого та зеленого кольорів купили для своїх жінок
Навесні автівки придбали двоє людей. Моделі жовтого та зеленого кольорів купили для своїх жінок

Найдорожчий у світі куленепробивний автомобіль випускає російська компанія "Дартц Комбат". Позашляховик "Промбронь Руссо-Балт" коштує $1,7 млн. Виробники запевняють: покриття витримує постріл із гранатомету.

У авто позолочені рами вітрового скла, інкрустований діамантами спідометр. Салон обшитий шкірою зі статевого органу кита: кажуть, це найм"якіше покриття. У стелю вмонтовані комп"ютерні монітори. Автомобіль оснащений шістьма відеокамерами. Вони безперервно записують усе, що відбувається довкола. Інформація копіюється в чорний ящик, потім передається на комп"ютери охоронців власника.

Із боків бронеавтомобіля два 20-літрові термоси та охолоджувач для напоїв. Є окремий холодильник. Кожному покупцю дарують три пляшки горілки "Руссо-Балтік". Пляшки відлиті з золотих російських монет початку XX ст., мають форму радіатора автомобіля. Пробки — із білого золота, інкрустовані діамантами.

Створити таку пляшку запропонувала донька казахського нафтового магната Регіна Абдуразакова. Дизайн замовила в художнього керівника "Дартц Комбат" Леонардо. Він також розробляв дизайн автівки.

Уперше позашляховик показали на салоні автомобілів класу "люкс" у королівстві Монако в квітні. Двоє покупців замовили моделі жовтого та зеленого кольорів для своїх жінок.

Зараз ви читаєте новину «Бронемашина коштує 1,7 мільйона доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути