пʼятниця, 09 листопада 2012 00:00

Байкери з сокирами пограбували ювелірний магазин

Автор: фото з сайта www.telegraph.co.uk
  Чоловіки на спортивних мотоциклах тікають із британського торговельного центру 
”Брент Кросс”, де щойно пограбували ювелірний магазин ”Фрейзер Харт”. Це сталося на півночі Лондона. Фотограф Рік Трейстер устиг зробити єдине фото на камеру свого мобільного, коли байкери мчали повз нього до виходу
Чоловіки на спортивних мотоциклах тікають із британського торговельного центру ”Брент Кросс”, де щойно пограбували ювелірний магазин ”Фрейзер Харт”. Це сталося на півночі Лондона. Фотограф Рік Трейстер устиг зробити єдине фото на камеру свого мобільного, коли байкери мчали повз нього до виходу

У вівторок шестеро грабіжників на мотоциклах пограбували ювелірний магазин у торговельному центрі "Брент кросс" на півночі Лондона. Були озброєні бітами і сокирами.

Пограбування сталося близько 10.00 на першому поверсі центру. Чоловіки сиділи по двоє на трьох мотоциклах. На кожному був шолом з опущеним забралом і чорний одяг.

— Усе нагадувало сюжет із фільму про Джеймса Бонда. Байкери в шоломах і чорних шкіряних куртках увірвалися до торговельного центру на потужних мотоциклах. Коли під'їхали до ювелірного, троє чоловіків, що сиділи позаду, зістрибнули і почали сокирами рубати вітрину, — розповідає фотограф 48-річний Рік Трейстер.

Він сфотографував мотоциклістів, коли вони вже тікали.

Доки охоронці оговталися, злочинці пограбували магазин "Фрейзер харт" і втекли. Поліція повідомляє, що зникли кілька годинників "ролекс" і ювелірні прикраси. Які, не уточнюють. Украдені речі оцінюють щонайменше в 2 млн фунтів, це понад 25,5 млн грн.

Продавці бутиків розповідають, що в торговельному центрі зчинилася паніка. Люди, побачивши мотоциклістів, чимдуж кинулися до виходу. Жінки кричали, діти плакали.

— Того вечора зайшла придивитися собі теплий одяг у магазині "Нью лук". Десь за 10 хвилин почула рев моторів. Перше, що стало на думку: у приміщенні бомба. Перед очима промайнули обличчя моїх дітей. Миттю вибігла з магазину. Попереду біг якийсь хлопець. Спитала його, що сталося. Він розповів, що на магазин напали байкери, — розповідає американка 36-річна Мішель Веббер.

За кілька годин після інциденту поліція знайшла мотоцикли грабіжників. Транспорт залишили на полі для гольфа. Злочинців шукають.

Зараз ви читаєте новину «Байкери з сокирами пограбували ювелірний магазин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути