пʼятниця, 26 березня 2021 10:26

Виграла в лотерею $2,5 млн, а тепер живе за рахунок допомоги на дітей

Виграла в лотерею $2,5 млн, а тепер живе за рахунок допомоги на дітей
Келлі Роджерс було 16 років, коли виграла в лотерею / Press Association

Коли 16-річна Келлі Роджерс виграла $2,5 млн в лотерею 2003-го, то гадала, що це на все життя. Однак, розтративши виграш, 25 березня вона опинилася в суді, бо розбила своє авто об паркан фермера в Англії. При цьому у неї був позитивний тест на кокаїн.

Мати 4 дітей Роджерс і її хлопець Джейсон Фірон втекли з місця аварії в грудні 2020-го, проте їх згодом спіймав поліцейський. Про це пише Sun.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українець виграв понад 33 млн грн

Роджерс, якій зараз 33 роки, обприскала правоохоронця газовим балончиком і відмовилася здати алкотест, але на серветці в її авто знайшли сліди кокаїну. Фірон заявив, що за кермом була його дівчина.

Роджерс на 11 тижнів поставили електричний браслет, що обмежує пересування в нічний час, а також заборонили водити авто 22 місяці. Вона також зізналася в опорі поліцейському і була оштрафована на $275.

Жінка живе за рахунок допомоги на дітей. Раніше Роджерс розповідала, як виграш занурив її в цикл відчаю, коли фальшиві друзі забирали в неї гроші, був також ряд невдалих стосунки.

Подробиці падіння дівчини були розкриті під час суду. Вона витратила майже $2,75 млн на одяг, вечірки, друзів і родину. 2018-го її побили на нічній вечірці двоє жінок. Нападниці Марі Хінд, 38 років, і Джейд Куейла, 27 років, були пізніше ув'язнені. У Роджерс були зламані ребра, вибиті зуби і назавжди пошкоджений зір.

Зараз ви читаєте новину «Виграла в лотерею $2,5 млн, а тепер живе за рахунок допомоги на дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути