субота, 18 липня 2015 20:45

В Росії Марію Гайдар запідозрили у держзраді

В Росії Марію Гайдар запідозрили у держзраді
Фото: Тасс

Російського політика Марію Гайдар, яка стала помічницею губернатора Одещини, депутат Віталій Мілонов запідозрив у державний зраді.

Петербурзький депутат Віталій Мілонов звернувся до Слідчого комітету Росії (СКР) і генпрокуратури з вимогою перевірити, чи потрапляють дії Марії Гайдар під статтю про державну зраду.

Як повідомив Російській службі Бі-бі-сі сам Мілонов, заяву в СКР і генпрокуратуру про проведення перевірки щодо Марії Гайдар він подав увечері в п'ятницю - відразу після того, як стало відомо про її призначення на посаду заступника губернатора Михайла Саакашвілі.

"Це російська громадянка, яка свідомо пішла допомагати людині, що здійснила агресію проти Росії, її громадян. Мало того, на сьогодні він активно закликає до збройного нападу на РФ. Тому, безумовно, робота на відвертого ворога Російської Федерації є державною зрадою", - аргументував своє рішення Віталій Мілонов.

На думку політика, дії Марії Гайдар несумісні з статусом російського громадянина. Він також припустив, що пані Гайдар могла мати доступ до інформації, яка становить державну таємницю, коли працювала на посаді віце-губернатора в Кіровській області.

Зараз ви читаєте новину «В Росії Марію Гайдар запідозрили у держзраді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути