неділя, 26 червня 2016 20:19

В Іспанії член виборчкому почала народжувати прямо на дільниці

В Іспанії член виборчкому почала народжувати прямо на дільниці

Жінка, яка увійшла до складу однієї з виборчих комісій іспанської Валенсії, почала народжувати прямо на дільниці для голосування.

Пологи у жінки почалися за кілька хвилин до відкриття дільниці в коледжі Colegio Nuestra Señora de los Desamparados в Валенсії, розповів представник уряду Іспанії в Валенсії Хуан Карлос Морагес, пише видання 20 minutos.

Породіллю відправили в лікарню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бунт британців - тільки початок

Відзначимо, сьогодні в Іспанії проходять дострокові вибори в парламент. Голосування проходить через півроку після попередніх виборів - обраному 20 грудня 2015 року конгресу депутатів (нижня палата) так і не вдалося затвердити прем'єр-міністра країни.

Голосування в Іспанії на дострокових виборах до парламенту, за підсумками яких будуть обрані 350 членів конгресу депутатів і 208 сенаторів, триває. Виборчі дільниці закриються о 20.00 (21.00 за київським часом) на більшій частині Іспанії та триватимуть ще годину на Канарах через різницю в часі.

За опитуваннями напередодні голосування, перше місце на виборах займе права Народна партія, друге місце - передвиборний блок "Об'єднавшись, можемо" (в нього входять Podemos і "Об'єднані ліві"), третє - Іспанська соціалістична робоча партія (ІСРП), четверте - "Громадяни ".

Однак розклад сил може виявитися іншим через велику кількість тих, хто не визначився на момент проведення опитувань виборців.

Зараз ви читаєте новину «В Іспанії член виборчкому почала народжувати прямо на дільниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути