понеділок, 24 жовтня 2016 18:33

Сурков планує використати українських політиків

Сурков планує використати українських політиків

У мережі опублікували матеріали з пошти Владислава Суркова - помічника президента РФ Володимира Путіна.

Згідно з ними, Сурков спільно з ФСБ запустив кампанію із дискредитації української влади і розхитування внутрішньополітичної ситуації в країні. Для реалізації завдання не розкриваючи цілей використовують народних депутатів, так зване американське лобі, - Мустафу Найєма, Сергія Лещенка, Світлану Заліщук і Ольгу Червакову.

Крім них, задіяні й міжнародні недержавні громадські організації, журналісти, які спеціалізуються на антикорупційних розслідуваннях, - Віталій Шабунін, Денис Бігус, Дмитро Гнап, Олександр Дубинський, Олексій Шалайський.

"Інформація, яку передають ці особи, має бути достовірною, повною та виходити від наших іноземних джерел у Європі та США", - пише Сурков.

Зазначені в документі політики та громадські діячі неодноразово були ініціаторами скандальних викриттів за матеріалами, отриманими від таємних джерел. Зокрема, нардеп Сергій Лещенко не заперечує, що системно отримує інформацію від російського олігарха Костянтина Григоришина.

Матеріали розмістила на своєму сайті група українських хакерів ("КиберХунта"), де заявила про "повний контроль листування" помічника президента РФ – Владислава Суркова.

"Ми, українські патріоти "КиберХунта" сьогодні отримали доступ і повністю контролюємо листування одного з поштовиків ворога України Суркова", - сказано в повідомленні.

У групі зазначили, що зараз аналізують фрагменти листування Суркова з його помічником Карповим,який для конспірації підписує документи псевдонімом "Павлов Микола Миколайович".

Зараз ви читаєте новину «Сурков планує використати українських політиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути