четвер, 28 липня 2016 05:18

Клінтон не піде на "перезавантаження" відносин з Путіним

Клінтон не піде на "перезавантаження" відносин з Путіним

У разі перемоги на виборах президента США Хілларі Клінтон не піде на "перезавантаження" відносин з путінською Росією. Про це заявив прес-секретар виборчого штабу Демократичної партії Брайан Феллон, повідомляє ТАСС.

"У неї є надзвичайно фундаментальні протиріччя з Володимиром Путіним з приводу того, як Росія діє на багатьох фронтах", – заявив представник передвиборної кампанії Клінтон.

Феллон розкритикував кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа за неодноразово висловлену ним готовність нормалізувати і покращити відносини з Росією. "Щонайменше", Трамп говорить з приводу відносин з Росією "дивні речі", вважає прес-секретар.

За його словами, Клінтон підходить до вибудовування відносин з Росією "набагато більш скептичним чином", ніж Трамп, і буде робити це "з фундаментально іншої точки зору".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обама сумнівається, чи можна довіряти Трампу "ядерну кнопку"

Нагадаємо, 25 липня Демократична партія затвердила Хілларі Клінтон в якості партійного кандидата на майбутніх виборах президента. Клінтон стала першою жінкою-кандидатом у президенти в історії США.

Республіканець Дональд Трамп і Хілларі Клінтон в даний час мають приблизно рівні шанси перемогти на президентських виборах в США, які відбудуться 8 листопада. Їх підтримують 40% американців.

Зараз ви читаєте новину «Клінтон не піде на "перезавантаження" відносин з Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути