четвер, 12 травня 2011 16:11

Колишній чоловік Бріджит Бардо покінчив з собою на гірськолижному курорті

Колишній чоловік Бріджит Бардо покінчив з собою на гірськолижному курорті

У суботу, 7 травня, в своєму шале, розташованому на гірськолижному курорті Гштад (Швейцарія), покінчив із собою Гюнтер Сакс, німецький фотограф і мультимільйонер, який став відомим після свого одруження з французькою актрисою Бріджит Бардо в 1966 році.

Повідомлення про смерть Сакса розповсюдив у неділю, 8 травня, фонд Бардо. Представник фонду зазначив, що в даний час про причини, що призвели 78-річного Сакса до самогубства, нічого не відомо.

Представник очолюваного Бардо благодійного фонду захисту тварин заявив, що актриса "вкрай пригнічена" звісткою про смерть колишнього чоловіка.

Гюнтер Сакс народився 14 листопада 1932 року в Мейенберзі, передмісті Швайнфурта, на півдні Німеччини. Його дідом по батьківській лінії був Ернст Сакс, засновник автомобільного концерну Fichtel & Sachs, а дідом по материнській лінії - Адам Опель, засновник компанії Opel, і його багатство допомогло йому стати частиною "золотої молоді" 1960-х.

Дитинство і юність провів Гюнтер в Лозанні. У 1955 році він одружився з Анн-Марі Фор, яка трагічно загинула через 3 роки. У тому ж, 1958 року, здійснив самогубство його батько, Вілі Сакс.

У 1966-му Сакс зустрів секс-символ Франції Бріджит Бардо. Щоб завоювати її серце, мільйонер піднявся в небо на вертольоті і засипав маєток Бардо La Madrague тисячами троянд.

Вони одружилися в Лас Вегасі 14 липня 1966 і розлучилися 1 жовтня 1969-го. У тому ж році Сакс одружився зі шведською топ-моделлю Мір'є Ларссон.

У 1976 році Закс отримав швейцарське громадянство.

"Гюнтер Сакс завжди знав, як отримувати задоволення від життя, - написала швейцарська газета Neue Zuercher Zeitung. - Ті, хто добре його знав, цілком допускають, що він не хотів продовжувати страждань старості".

Зараз ви читаєте новину «Колишній чоловік Бріджит Бардо покінчив з собою на гірськолижному курорті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути