пʼятниця, 04 січня 2013 00:30

Янукович виступив з найкоротшим привітанням

Новорічне привітання президента Віктора Януковича вперше записали в Успенському соборі Києво-Печерської лаври. Два попередні роки він виголошував з-під стін Адміністрації президента.

Глава держави виступив не з трибуни. Був у темному костюмі, синій краватці з блакитним відблиском. Торік вітав у чорному пальті з коричнево-бордовою краваткою.

Промова тривала 1 хв. 35 с.

— Наступний рік повинен стати роком розвитку та соціальної справедливості, — почав він.

Ця обіцянка стала найпоширенішою серед усіх його новорічних. 2011-й Янукович обіцяв зробити "роком добробуту", 2012-й — "роком благополуччя, модернізації та сучасної економіки".

Глава держави також постарався розділити відповідальність за ситуацію в країні — згадав Кабмін і парламент, чого не було в попередніх привітаннях.

— Усі гілки влади мають забезпечити максимальний соціальний ефект від економічного зростання та правових перетворень. Початок роботи оновленої Верховної Ради та уряду відкриває можливості конструктивної співпраці усіх провідних політичних сил.

Цьогорічне новорічне привітання Януковича — найкоротше з-поміж усіх трьох. Промова напередодні 2012-го була довшою на 20 с і тривала 1 хв. 55 с. А перше привітання було на 2 хв. 15 сек.

Зараз ви читаєте новину «Янукович виступив з найкоротшим привітанням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути