пʼятниця, 31 травня 2013 05:45

У звільненого мера Черкас стався гіпертонічний криз

Екс-мер Черкас 46-річний Сергій Одарич проходить обстеження і лікування у столичному медичному центрі "Універсальна клініка "Оберіг". 28 травня його госпіталізували з діагнозом гіпертонічний криз.

— Ми приїхали на вихідні до батьків і були на Дні Києва. Сергій Олегович мав зустрічі по комісії з Верховної Ради, яка приїде в Черкаси. Увечері недобре почувався. Тонометра, щоб виміряти тиск, дома немає. Тому вранці звернулися в клініку. Тут обслуговуємося три роки, — каже телефоном у середу дружина 46-річна Анжела Августівна. — Показники тиску були 175/110. Лікарі крапельницями збили до нормального, але вчора і сьогодні зранку він знову підскочив до 140/100. Яка причина, поки що не зрозуміло. Це може бути не лише нервове напруження, а й нирки чи інші якісь фактори.

У четвер екс-мера обстежили під навантаженням, аби побачити, як за таких умов працюють судини.

— Сьогодні Сергій Олегович уперше за останній період виспався. Бо завжди просинається о шостій ранку. Читає книжку про Черчилля. До всього, що з ним відбувається, ставиться філософськи. Він — борець. Плавав на великі дистанції. Тому має характер людини, яка мусить досягати мети через "не можу", — додає Анжела Августівна.

24 квітня Одарича відправили у відставку. Рішення ініціювали депутати міської ради від Партії регіонів. Колишній міський голова оскаржив його у Соснівському районному суді. Але в задоволенні позову йому відмовили. Сергій Олегович готує документи в апеляційний суд.

Зараз ви читаєте новину «У звільненого мера Черкас стався гіпертонічний криз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути