вівторок, 28 грудня 2010 05:00

У кінотеатрі дітей розсаджують на вібруючі чупа-чупси

Автор: фото: Тарас ПОДОЛЯН
  Чоловік розтягує карамель перед дітьми в розважальному центрі на базі заводу ”Рошен” у Вінниці
Чоловік розтягує карамель перед дітьми в розважальному центрі на базі заводу ”Рошен” у Вінниці

22 грудня у Вінниці відкрили найдорожчий в Україні дитячий розважальний центр. У його облаштування вклали 2 млн євро. Завітати туди можуть діти молодшого та середнього шкільного віку. Квиток на одного коштує — 15 грн.

— Над центром працювала команда, яка займалася монтажем американського "Діснейленду". Він є унікальним, повністю автоматизованим та інтерактивно-освітнім комплексом. Могли відкрити і в Києві, але Вінниця — це моє рідне місто! — каже Петро Порошенко, голова спостережної ради компанії "Рошен". Центр відкрили на базі фірми.

У комплексі п'ять кімнат.

— Зустрічає гостей робот "Робошен". Інструктує дітей, що їх чекає в цих кімнатах. Він зробить груповий фотознімок, який по закінченні екскурсії подарують кожному, — розповідає одна з трьох екскурсоводів "Рошенленду" 24-річна Юлія Ткаченко. — Ми з дівчатами відкриваємо дітлахам секрети інгредієнтів та як готуються солодощі. Центр можуть відвідувати кожен день шість груп — по 32 дитини в одній, на рік це 40 тисяч дітей. Замовляти екскурсії можна лише великими компаніями або класами.

Остання кімната — кінотеатр у 4D форматі. Дітей розміщують на стільцях у формі величезних цукерок.

— Спецефекти візуально доповнюють ці сидіння — велетенські чупа-чупси. Бо вони вібрують, — пояснює керівник відділу зв'язків із громадськістю корпорації Марина Шиянь. — Дітям демонструємо 7-хвилинний мультик про фабрику. Коли починаються найзахоплюючі сцени, цукерки починають рухатися.

Екскурсія триває 1 год. 45 хв. У неї входить візит на кондитерську фабрику. По закінченні кожній дитині видають подарунок — пакунок із солодощами.

Зараз ви читаєте новину «У кінотеатрі дітей розсаджують на вібруючі чупа-чупси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути