пʼятниця, 09 вересня 2011 06:15

Трамвай зійшов з рейок і врізався у будинок

Близько 17.00 у п'ятницю у Харкові на розі вул. Веринської та Якіра трамвай зійшов з рейок. Вагон розвернуло, винесло на проїжджу частину, потім на тротуар. Далі він врізався у стіну цегляного будинку.

— Їхали як завжди — потихеньку перехрестя переїхали, машини скрізь, особливо не підтопити. На стику злетіла, за інерцією пішла різко вліво. У принципі ситуація така — штатна, — виходить з вагона водій Марина Куприна. — Там стики негодні. Вагони старі, рейки старі. Ніхто не ремонтує. Очікувати можна чого завгодно.

Там було 20 пасажирів. Ніхто не постраждав.

— Мы даже не успели понять, что случилось, — розповідає пасажирка Ірина Сергієвська, 55 років. — Тут різкий поворот. Добре, що на дорозі нікого не було. А якби якась іномарка неслася? Страшно й думати, що могло статися.

— Постраждалих немає, то причини аварії вивчатимуть співробітники "Міськелектротрансу", — каже 44-річний Олег Ніконенко з міської Державтоінспекції. — Розглядають дві версії — це технічний стан вагона і стан дорожнього покриття.

Лагодити дім, у який врізався трамвай, доведеться мешканцям.

— Був такий гуркіт, що думала, взагалі будинок знесе зараз, — каже російською мешканка Олена Самойленко, 46 років. — Паркан поламався, в коридорі цегла сиплеться. Не знаю, де братимемо гроші. Я живу з донькою. Нам сказали чекати, доки визначать винних.

Зараз ви читаєте новину «Трамвай зійшов з рейок і врізався у будинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути