середа, 28 листопада 2012 05:15

Школярі підірвали стіну в спортзалі

Двоє восьмикласників і вчителька фізкультури постраждали внаслідок вибуху в школі №87 у Запоріжжі. Це сталося 23 листопада після першого уроку в роздягальні спортзалу.

— У стіні з невеликих скляних блоків, яка відокремлює роздягалку й тренерську, хлопці знайшли дірку. Напустили туди газу із запальнички та підпалили. Один із блоків розлетівся на шматки. Вони й травмували учнів. Учителька фізкультури зайшла до приміщення якраз у момент вибуху. Відразу викликали батьків. Вони з дітьми поїхали до лікарні. Були розгублені, — розповідає 58-річна Наталія Скоморохова, директор школи. — У кімнаті перевдягалися іще шестеро школярів. Більше нікого не поранило.

14-річні хлопці перебувають у дитячій обласній лікарні. В одного забій грудної клітки, його відкинуло вибуховою хвилею. В другого — черепно-мозкова травма, розсічення губи. Вчительку 61-річну Тетяну Цвєткову з незначними ушкодженнями відпустили додому. У школі вона працює понад 20 років.

— Ці двоє із благополучних сімей, але не знаходять спільної мови з батьками. Один із них мав незадовільну оцінку з поведінки. Таке вони влаштовують уперше, та взагалі в нас у школі цього раніше не було. Ми обмежимося попередженнями, бесідами, посилимо контроль за дітьми, проведемо інструктаж із техніки безпеки, — каже керівник навчального закладу.

Капітальних конструкцій будівлі не зачепило, пожежі не було.

Зараз ви читаєте новину «Школярі підірвали стіну в спортзалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути