пʼятниця, 17 лютого 2017 07:10

Почали обговорювати шкільні навчальні програми

13 лютого в інтернеті почалося обговорення навчальних програм 5–9-х класів. На сайті EdEra кожен може вносити свої пропозиції.

— Робимо це максимально відкрито як для професійних спільнот, так і для кожного зацікавленого громадянина. Розпочали підготовку до реформи "Нова українська школа", у перший клас якої діти підуть 2018 року. Однак школярі не можуть чекати, тому перші зміни повинні забезпечити вже нині, — каже каже міністр освіти й науки Лілія Гриневич, 51 рік. Представляє в уряді "Народний фронт". — Важливо уважно подивитися на чинні програми для 5–9-х класів — наскільки вони відповідають віковим особливостям учнів, чи сприяють розвитку їхнього мислення.

На сайті EdEra для обговорення виставили 23 навчальні програми. Інтернет-користувачі можуть не лише критикувати їх, а й пропонувати зміни. На сторінці кожного предмета є модератор. Він організовує обговорення і заносить пропозиції у зведені таблиці.

Зараз ви читаєте новину «Почали обговорювати шкільні навчальні програми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути