пʼятниця, 14 грудня 2012 00:00

Луценко на день народження матиме триденне побачення із сім'єю

Другий день народження за ґратами 14 грудня проведе колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко. Йому виповнюється 48 років.

Екс-нардеп-"нунсівець" Тарас Стецьків, 48 років, привітав Луценка по телефону напередодні, у вівторок:

— Він мене сам набрав. Говорили довгенько. Побажав йому стійкості. Ми обговорили поточну політичну ситуацію і вивірили наші подальші кроки.

На день народження у Луценка буде триденне побачення із сім'єю, каже Лариса Сарган, прес-секретар "Народної самооборони". Партія готує сюрприз своєму голові, проте поки що не кажуть який.

Колишній нардеп-"нунсівець" 47-річний Юрій Гримчак подарує Луценку книжку. Вони дружать з часів всеукраїнської акції "Україна без Кучми" з 2000 року.

— У середу ввечері думав над побажанням. Вирішив, що зараз Юрію Віталійовичу необхідні чотири речі — мудрість, мужність, терпіння і здоров'я. Останнє — найважливіше, — розповідає Гримчак. — Подарую книжку, та ще не вирішив, яку саме. На один із днів народження подарував йому стенограму засідання Держдуми 1906-го, видання того самого року. Після прочитання книжки він довго сміявся, бо з того часу демократія ніяким чином не змінилася.

Найцікавіший і пам'ятний день народження у Луценка, на думку Гримчака, був 2004-го під час помаранчевої революції. Тоді йому якраз виповнилося 40 років:

— В тостах звучали надії на майбутнє. Загальнодержавне злилося з особистим. 2009-го теж був цікавий день народження. Його організувала дружина Ірина в якомусь із ресторанів. Зібралася дуже цікава компанія з колег-генералів, близьких друзів та рідні.

Зараз ви читаєте новину «Луценко на день народження матиме триденне побачення із сім'єю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути