середа, 18 березня 2009 18:20

Хмельничанин виграв 3 мільйони 150 тисяч гривень

— Виграшний білет купили у торговому центрі "Дитячий світ", — розповідає "ГПУ" керівник регіонального представництва "М.С.Л." ("Молодь-Спорт-Лото") Володимир Грузицький, 51 рік. — Він став 55-м лотерейним мільйонером в Україні й третім — на Хмельниччині. На сьогодні це найбільший виграш в області.

Щасливець виклав за право участі в "Лото Забава" 5 грн. Поки до регіонального представництва не звертався.

— Він прийшов у середу по обіді, — каже продавщиця лотерейних білетів 58-річна Галина Ахмірова. — Це не наш постійний гравець. Тоді білети купили чоловік 30. Від фінансової кризи нічого не змінилося. Купують на тому ж рівні. Щодня — людей 100. Я й сама взяла два білети.

Торік поштарка з райцентру Полонне залишила собі два лотерейних білети, які розповсюджувала. Її виграш становив 1 млн 779 тис. грн. У травні житель Чемеровецького району став володарем 1 млн 650 тис. грн.

— У нас щотижня виграють по 20 тисяч гривень, — веде далі Володимир Грузицький. — Учора 25 тисяч виграли з Дунаєвець. Виграш до 5 тисяч видається у представництві. Якщо більше — переводимо на розрахунковий рахунок.

По гроші володар щасливого білета може звернутися протягом місяця. Оскільки це державна лотерея, виграш не обкладають податком.

Зараз ви читаєте новину «Хмельничанин виграв 3 мільйони 150 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути