четвер, 23 липня 2009 07:09

Донька тікала від батьків до коханого

Минулого тижня з потяга N296 Сімферополь–Івано-Франківськ працівники Жмеринської лінійної міліції зняли 17-річну Оксану Міщук. Дівчина тікала до свого коханого Віктора в Чернівці. Вона — донька севастопольського бізнесмена Сергія Міщука.

— Ми отримали орієнтування з Криму, — розповідає оперуповноважена кримінальної міліції на станції Жмеринка Ярослава Кабаровська, 26 років. — Шукали дівчину в фірмових джинсах та гарних шкіряних кросівках. Таку помітив інспектор патрульної служби Сергій Пастухов. Оксана при собі мала 200 гривень та дорогий мобільний телефон.

За кілька годин після повідомлення, що дівчина знайшлася, Оксанині батьки на машині приїхали до Жмеринки.

— Оксана познайомилася з 23-річним Віктором цього літа в Ялті, — продовжує Кабаровська. — Говорила, що батьки не пускали її до коханого, от вона й вирішила втекти.

Віктор хвалився їй, що не раз бував за кордоном і хоче виїхати туди назавжди. Пропонував дівчині показати Францію, Німеччину, Швейцарію. Насторожує, що чоловік дуже цікавився статками Оксаниних батьків. Є версія, що він міг бути причетний до торгівлі людьми або мав наміри вкрасти дівчину, щоб потім вимагати викуп. Це з"ясовуватиме севастопольська міліція.

Зараз ви читаєте новину «Донька тікала від батьків до коханого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути