вівторок, 03 вересня 2013 05:15

Для класних керівників купують орхідеї

1 вересня на квітковому базарі в Черкасах найбільше купували  хризантеми і айстри.

— Розкішних букетів цього року не замовляли, всі економлять, — каже продавець 35-річна Марина Скринська. — Якщо беруть рози, то по одній. В основному українські по 10-12 гривень. Маємо з Еквадору за 15-35, але їх не купують. Для першого класу вчителькам беруть вазони по 35-60 гривень. Часто викладачі замовляють, які саме хочуть. Щоб тоді у класі поставити. Старшокласники, особливо 11-й клас, вибирають гарні букети. Всі хочуть догодити вчителям.

— Питають переважно айстри, бо вони найдешевші — від 2 до 7 гривень. Спеціально ми квітів не завозили. 1 вересня їх беруть не так багато, як на останній дзвоник і випускний. Тоді замовляємо додатково, — розповідає її напарниця Світлана, 37 років. — Для класних керівників найдорожче, що можуть узяти — орхідеї. Батьки старшокласників, буває, беруть по кілька букетів — класному керівнику і вчителям-предметникам.

Рідко на 1 вересня купують гвоздики.

— Тільки, якщо точно знають, що це улюблені квіти вчительки, — говорить Альбіна Новікова, 18 років. — Жовті теж купують за таким принципом.

Зараз ви читаєте новину «Для класних керівників купують орхідеї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути