вівторок, 10 липня 2012 05:15

Депутати три дні шукають губернатора

У понеділок, 9 липня, десяток депутатів-"свободівців" Тернопільської облради чекають на невідкладний прийом до голови облдержадміністрації Валентина Хоптяна, 56 років. Хочуть передати йому на підпис звернення про ветування закону про мови та документ про виселення ОДА через заборгованість за комунпослуги й електроенергію понад 300 тис. грн.

Депутати уперше зібралися під кабінетом опівдні 5 липня, одразу після закінчення сесії облради. Чергували вночі, були під приймальнею всю п'ятницю. Губернатор так і не з'явився. О 12.00 в понеділок його немає.

У п'ятницю депутат Володимир Стаюра, 46 років, написав заяву в міліцію та прокуратуру з проханням повідомити, де перебуває Валентин Хоптян.

— Ми сьогодні з восьмої ранку чергуємо, — розповідає Володимир Стаюра в понеділок. — Секретарка прийшла і зачинилися в кабінеті. Офіційної відповіді нам ніхто не дає. Є інформація, що Хоптян у відрядженні в Києві до 10 липня. З іншого боку, на вихідних його бачили на святкуванні "Купальської феєрії" в селі Чагарі Гусятинського району.

Учора в Тернополі на стовпах з'явилися оголошення: "розшукується Хоптян Валентин Антонович. Особливі прикмети: середній зріст, волосся може бути перефарбоване в інший колір, до жінок звертається через бля, пересувається за допомогою чорного джипа, боїться депутатів обласної ради, постійно знаходиться в Києві, останній раз був помічений на бенкеті в президента".

Оголошення розвісили зранку. До обіду їх позривали.

— Про ці оголошення я чув. Сприймаю їх як жарт, спробу привернути увагу. Їх друкувала не наша партія — ми підписуємося, коли щось робимо, — каже "свободівець".

Зараз ви читаєте новину «Депутати три дні шукають губернатора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути