середа, 28 січня 2015 10:07

У лютому закохані відпочиватимуть у готелі "Київська Русь-Східниця"
5

Олександра та Максим Янущуків з Чернівців 10 лютого збираються на відпочинок у курортний готель "Київська Русь-Східниця" у селищі Східниця на Львівщині. Двічі на рік — влітку та взимку — там відпочивають.
"З чоловіком працюємо програмістами, від сидячої роботи за комп'ютерами дуже псуються очі та хребти. Тому такий відпочинок для нас просто необхідний. Перед поїздкою у Східницю відпочивали на різних курортах. Жоден з них з "Київською Руссю-Східницею не зрівняється", - розповідає Олександра Янущук.

У лютому подружжя планує спускатися з гір на лижах, кататися на підйомниках. Щоразу беруть участь у всіх екскурсіях.
"Цього разу готель до Дня закоханих приготував спеціальну програму. Нас повезуть до храму Різдва Богородиці у місті Самбір на Львівщині. Там збережені мощі святого Валентина. Ми з чоловіком вже чотири роки одружені. І така мандрівка тільки зміцнить наш шлюб", - говорить Янущук.

Мощі святого Валентина зберігаються лише в італійському Римі, французькій Болоньї, шотландському Глазго, польській Познані, і в українському Самборі. Пам'ять про святого Валентина вшановують 14 лютого. У цей день саркофаг з мощами мученика переносять з бічного престолу церкви на центральний титрапод до почитання. Паломники прикладаються до реліквії, просять помолитися за злагоду і взаєморозуміння у сім'ї.

"У Східниці нам подобається дуже м`яка зима. У низині — відлиги, в горах - лежить сніг. Я не люблю сильні морози. Катаємося на гірських лижах чи сноуборді на схилах, які оточують селище. відвідати схили, які оточують селище. У Східниці можу дві-три годині сидіти і насолоджуватися красивою природою, чистим повітрям. Цього разу з нами їде моя сестра з племінницею. Дитина зможе покататися на санчатах. На території комплексу — дитячий майданчик", - каже Максим Янущук.

У готелі "Київська Русь-Східниця" клієнтам подобається високопрофесійний сервіс. Сам готель пропонує клієнтам східну медицину, тайський масаж та інші оздоровчі процедури. Клієнти відвідують салон краси та тренажерні зали. У ресторані готелю куштують етнічні страви. Ввечері у барі готелю гості слухають романтичну саксофонну музику.

Янущук захоплюється більярдом.. Каже, що ця гра знімає нервову напругу в перші ж хвилини. Гравець майже повністю відволікається від повсякденних дрібниць і віддається захоплюючому змаганню. Більярд врівноважує емоції і виробляє ряд якостей, необхідних людині в житті. Він вчить вигравати, напружуючи всю силу волі, і долати опір суперника. У готелі є два більярдні столи у барі, який працює цілодобово.

Олександра ж ходить у кіно. На території готелю працює затишний кінозал для презентацій товарів, корпоративних презентацій, конференцій. Кінозал розрахований на 40 місць. У залі встановлені зручні м'які крісла, працює кондиціонер. Щодня до уваги відпочиваючих пропонують 4 сеанси кінофільмів для дітей та дорослих.

Детальнішу інформацію про лікувально-оздоровчий комплекс "Київська Русь-Східниця" можна дізнатися на сайті або за телефонами: (03248)48901, (095)4143344, (067)6568955.
Адреса готелю: Львівська обл, смт. Східниця, вул. Шевченка, 2а.
https://www.facebook.com

Зараз ви читаєте новину «У лютому закохані відпочиватимуть у готелі "Київська Русь-Східниця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути