вівторок, 15 листопада 2016 11:26

Політ на вертольоті дарують на дні народження

 

Політ на вертольоті, з якого видно поверхню землі розміром з невеличку сірникову коробочку. Це оригінальний подарунок коханій людині, який здатен перевернути свідомість і водночас подарувати неймовірну насолоду.

"Мій чоловік у 30 років мріяв піднятися в небо. Оригінальний подарунок зробили для нього всією родиною. Політ на вертольоті в Києві замовили саме в день народження.

Коли він прокинувся — вручила сертифікат. Потрібно було бачити очі коханого. Він радів як дитина. Очі світилися. Ми орендували вертоліт "Єврокоптер". Він швидкісний. В кабіну поміщається 4 людини і пілот. Ввечері чоловік зізнався, що такого подарунка й такого адреналіну не чекав. Після того він створив досить вдалий проект. Каже ідея прийшла коли летіли у небо".

Політ на вертольоті в Києві можливий у будь-який зручний час. Оренда вертольота коштує від 10 500 гривень до $1,5тис.

"Прогулянки на вертольоті це не лише підйом у небо і виконання різних складних фігур. Це зміна свідомості. Після таких польотів багато людей починають думати по-іншому, мріяти по-іншому, - розповідає організатор екскурсій Тетяна. - Часто підйом у небо це боротьба із власними страхами. Люди, які це зробили стають щасливішими й успішнішими. Пів року тому організували фотосесію для молодої пари у вертольоті. Після того вони кілька годин літали над Києвом. Враження незабутні".

Спеціалісти запевняють, із неба видно зовсім інші краєвиди, яких непомітно з землі чи з даху багатоповерхівки.

"Вертоліт це ще й дуже гарний засіб для пересування бізнес-персон. Через компактність може сісти навіть на даху будівлі, - пояснює екскурсовод. - Дуже важливо для керівників крупних компаній. Переліт містом займе кілька хвилин замість кількагодинного стояння в корках.

Агентство польотів "ПОЛЕТ.УКР" організовує і проводить авіапрогулянки і ознайомчі польоти на вертольоті в Києві. Вони пропонують безпечні польоти над найкрасивішими місцями для палких ентузіастів – людей, які люблять небо як життя. Прогулянки на вертольоті набагато комфортніше, ніж на невеликому літаку: немає ні трясіння, ні ривків, тільки відчуття вільного польоту і безмежна краса неба.

Польоти можливі в будь-яку пору року протягом усього світлового дня при відсутності низької хмарності й опадів.

Зараз ви читаєте новину «Політ на вертольоті дарують на дні народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути