пʼятниця, 21 жовтня 2016 10:03

Спецтема: Навколосвітня подорож Леоніда Єзерського

300 гривень за годину заробив грою на саксофоні

Автор: Леонід Єзерський
 

– Здесь нельзя играть. Пройдите метров 200 за поворотом, там становитесь, – звертаються до мене двоє поліцейських. Стою із саксофоном на Невському проспекті напроти зупинки громадського транспорту в центрі Санкт-Петербурга.

Йду на вулицю Мала садова. За півгодини жінка просить перейти в інше місце, бо в будинку напроти багато літніх і хворих людей.

У підземному переході біля пам'ятки архітектури Гостинний двір підходить поліцейський:

– Прийди через полчаса. Мы уйдем и играй себе.

"Хочеш заробити, йди у вагони метро. Там знайомим за 2 години 5000 рублів накидали (понад 2 тис. грн. – gazeta.ua)", отримую повідомлення від товариша, в якого зупинився.

Автор: Леонід Єзерський
 

Того ж вечора та наступного ранку по 2,5 години ходжу потягами. Граю чотири композиції – "Хрещений батько", "Бесаме мучо", "Стрейнджер ін зе найт" і "Гоу Даун Мозес" американського джазмена Луї Армстронґа. За годину вдається заробити до 300 грн.

Дуже часто дають гроші діти та літні люди.

В Санкт-Петербург і Москву їхав цілеспрямовано, щоб заробити на дві візи – в Іран та Туркменистан. Треба 150 доларів. Майже 100 – уже маю. Не враховуючи сотку, яку взяв у дорогу.

Зараз ви читаєте новину «300 гривень за годину заробив грою на саксофоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 2164
Голосування Де ви плануєте провести новорічні свята?
  • У Карпатах
  • На гірськолижному курорті у Європі
  • Поїду в теплі краї
  • Удома
  • Я працюватиму на Новий рік
  • Інша відповідь (у коментарях)
Переглянути