четвер, 24 листопада 2011 09:51

Ахметов одягнув іноземних міністрів у шарфики "Шахтаря"
21

Фото: Reuters

Донецький "Шахтар" з рахунком 0:2 програв португальському "Порту" в матчі п'ятого туру групового раунду Ліги чемпіонів-2011/2012. Таким чином, гірники залишилися на останньому місці квартету, набравши всього два очки і розпрощалися з єврокубками на цей сезон, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Втім, навіть ще не вийшовши сьогодні на поле "Шахтар" втратив шанси на вихід в плей-офф. Кіпрський АПОЕЛ, що вважався до початку групового етапу аутсайдером, зігравши внічию в Санкт-Петербурзі із "Зенітом". Команда першою з групи G гарантувала собі одне з двох місць в 1 / 8 фіналу. "Шахтарю" ж в цьому матчі залишалося тільки боротися за потрапляння в Лігу Європи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" програв "Порту" і попрощався з єврокубками

"Шахтар" грав активно, намагався діяти першим номером, але погано контролював м'яч і дозволяв гостям організовувати хороші контратаки. У середині тайму міг відкрити рахунок Луїс Адріано, але бразилець пробив у штангу. Потім Кучер "ножицями" пробив через себе, але завершити ефектний удар голом не зміг - м'яч пролетів в декількох сантиметрах від штанги.

У другому таймі гірники виглядали в атаці дуже слабо, та й удача явно була не на їхньому боці - Фернандіньо потрапив у штангу. Розплата за нереалізовані моменти прийшла на 79-й хвилині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луческу попросив вибачення у вболівальників

Жоау Моутінью віддав пас на Халка, який, прослизнувши між двох захисників, вийшов на оперативний простір і відправив м'яч у ворота. Перед самим фінальним свистком перевагу гостей подвоїв Рац, який вразив власні ворота.

Додамо, що президент "Шахтаря" Рінат Ахметов дивився футбол в компанії міністрів закордонних справ Польщі Радослава Сікорського (у шапці) і Швеції Карла Більдта. Цікаво, що обидва гості були одягнені у речі з символікою донецького клубу.

Зараз ви читаєте новину «Ахметов одягнув іноземних міністрів у шарфики "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути