четвер, 05 липня 2012 05:45

"Якщо Сьомін не вийде у Лігу чемпіонів, хай їде до Москви"

Київське "Динамо" у літнє міжсезоння серйозно змінює півзахист. Клуб придбав хорвата Ніко Кранчара, який виступав за англійський "Тоттенгем". Також до віце-чемпіона України приєднався опорник збірної Португалії Міґел Велозу.

Натомість Олександра Алієва виставили на трансфер.

Також клуб попрощався з бразильцем Карлосом Корреа. Прагнутимуть продати хоча б одного з двох футболістів — півзахисника Мілоша Нінковича та форварда Артема Мілевського.

— Зміни в "Динамо" назріли давно, тому вони мене не дивують, — каже колишній форвард клубу Віктор Хлус, 54 роки. — Алієв, Нінкович, Корреа, Мілевський — ці люди уміли колись грати у футбол, але вони дещо застоялися на одному місці і їм треба новий виклик. Обнадіює, що на їхнє місце прийшли футболісти з досвідом виступів у провідних європейських чемпіонатах. Це дозволятиме варіювати командною тактикою — можна грати 1-4-3-3, створивши міцний кулак всередині Вукоєвич — Велозу — Гармаш, а Ярмоленка та Гусєва використовувати як флангових нападаючих. Можна обрати 1-4-2-3-1 з Кранчаром у ролі висунутого атакувального півзахисника.

З відходом Шевченка "Динамо" має обмежену кількість форвардів. Тому клуб веде переговори з бразильцем Нілмаром, який виступав за іспанський "Вільярреал". Позицію лівого захисника планують посилити гравцем полтавської "Ворскли" Євгеном Селіним. Але чи достатньо тренерського потенціалу в Юрія Сьоміна, щоб перебудувати команду?

— Я ніколи не був високої думки про Юрія Павловича, — говорить Віктор Хлус. — Скажу так: якщо з такими класними футболістами "Динамо" не зможе пробитися до групового турніру Ліги чемпіонів, хай до Києва навіть не повертається. Одразу бере квиток і їде до Москви.

Зараз ви читаєте новину «"Якщо Сьомін не вийде у Лігу чемпіонів, хай їде до Москви"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути